RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Bundan sonraki paylaşımlarımızı uskumrular süsleyecek.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9536)

kaptankarabulut 03-08-2011 11:57

Alıntı:

samimakis tafarından gönderildi (Mesaj 111026)
Karabulut Kaptan....

Öyle beklerimle , ummakla , inşallahla , maaşallahla bu işler olmaz. Bu işler ince ve organize işler. Bir cumartesi veya pazar gününü ayarlarsın beraberce`; Turgay kardeşimizi,Necati Arat,Mehmet Bodur , Murat Çakmak ve Kamil Esen hocamızla hem avlanır hemde tanışmış oluruz.İnşallah hepsi veya çoğunluğu aynı gün gelebilirler.

Birde Uşak /EŞME'den birisi birşeyler yazmış. Söyle O dayıya artık Kolankaya göletinden israil sazanı tutsun.

Herkese sevgilerle,hayırlı ramazanlar. RASTGELSİN.... .

Evet doktorum güzel bir konuya temas etmişsin.Güzel bir hafta sonu güzel bir günde mini bir organizasyon gerçekleştirelim.Hem dostlar bir araya gelmiş olur hemde balık bahane sohbet şahane bir gün geçiririz.O eşmeli dayınında cezasını sen kesiver.Yok öyle bir yıl kaybolupda tam uskumrunun başladığı zamanda ortaya çıkmak.Biz var yok her hafta bu denizin cefasınıda sefasınıda hep birlikte çekiyoruz.Yokluğunda kaybolup bolluğunda ortaya çıkmak olmaz.Artık sen bilirsin o arkadaşımıza yapacağını..:D :D

Anıl ÜNALAN 03-08-2011 12:05

Mini bir organizasyon olabilir bencede. 10-12 kişi civarı toplanıp balığı bahane edip sohbetin belini kırabilceğimiz 2 teknelik bir buluşma yarabiliriz diye düşünüyorum ;)

kaptankarabulut 03-08-2011 12:13

Evet Anıl,güzel bir hafta sonunu seçelim,Çalkantılı havada bağzı dostlarımız rahatsız olabilirler..Örneğin hocamız.:D :D :D

samimakis 03-08-2011 12:40

Sevgili ANIL..

Çok güzel düşünmüşsün.Mini organizasyonllarda tanışmak, muhabbet ve avlanmak için daha çok zaman ve fırsatlarımız olacaktır.

Ben 7/24 hazırım.İlk fırsatta organize edelim.

samimakis 03-08-2011 12:55

KARABULUT Kardeşim....

Eşme'li DAYI benim diş çekme kerpetenimi yanımda taşıdığımı unutmuş herhalde, hatırlatırsan onun iyiliğine olur.Hele oltasına güzel balık geliyorsa tüm dişlerini çeksen farkına varmaz.Benden söylemesi,artık sen iletiver.

kaptankarabulut 03-08-2011 19:38

Alıntı:

samimakis tafarından gönderildi (Mesaj 111047)
KARABULUT Kardeşim....

Eşme'li DAYI benim diş çekme kerpetenimi yanımda taşıdığımı unutmuş herhalde, hatırlatırsan onun iyiliğine olur.Hele oltasına güzel balık geliyorsa tüm dişlerini çeksen farkına varmaz.Benden söylemesi,artık sen iletiver.

Haklısın doktor dediğin gibi iyi bir balık takıldımı oltasına çekerken kendini bile unutuyor..:D :D :D

kordonboyu 03-08-2011 23:12

Abiler ne oluyor yahu, organizasyon mu dediniz yoksa. Burda hazır kıta bekleyenleri de sakın unutmayın haaa. Samim abi ve sevgili kaptanım bilirler uskumru ve iri istavritleri ne kadar çok sevdiğimi. Ama illaki Mustafa abide olsun isterim. Kaptanım çaylar benden, anlarsın ya...

samimakis 04-08-2011 16:52

Ayıpsın MÜKREMİN..

Kambersiz düğün-bayram olurmu hiç. Yalnız sana abi olarak bir tavsiyem var: Gel sen bu ilk çay demleme olayından vazgeç.

CEMAKO 05-08-2011 08:41

Vay vay vay bensiz organizasyon ha yakıştıramadım size arkadaşlar burada hazır kıta bekliyorum kurtlarım çok kocaman oldu 06.06.2011 tarihinde kızım olduğundan ve doğumun bir kaç ay öncesinden beri tekne ile balığa çıkamadım bir de sizin gibi arkadaşlarla olduktan sonra hem muhabbet hem balık gerisini artık siz düşünün artık.
(yama oldum biraz galibaha:deli:)
Böyle bir mini organizasyon yapacaksanız aranızda ben de olmak isterim.

Rastgele

Anıl ÜNALAN 05-08-2011 10:13

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 111110)
Vay vay vay bensiz organizasyon ha yakıştıramadım size arkadaşlar burada hazır kıta bekliyorum kurtlarım çok kocaman oldu 06.06.2011 tarihinde kızım olduğundan ve doğumun bir kaç ay öncesinden beri tekne ile balığa çıkamadım bir de sizin gibi arkadaşlarla olduktan sonra hem muhabbet hem balık gerisini artık siz düşünün artık.
(yama oldum biraz galibaha:deli:)
Böyle bir mini organizasyon yapacaksanız aranızda ben de olmak isterim.

Rastgele

Estağfurullah Cem abi. Maksatımız zate muhabbet sevdiklerimizle bir arada 2 tekne peşpeşe sohbet ortamını yaratalım ondan sonra daha ne istiyelim :) balık zate bizi eğlendirir ;)

Saat 11:38.