Tuncay GÜNAY |
25-10-2011 15:53 |
Alıntı:
Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi
(Mesaj 114731)
Tuncay tebrikler:helal:Belliki çok güzel geçmiş güzel anılar var:)Dahada güzel anılara:helal:Afiyet olsun kardeşim macuncu:D
|
macuncu başı murat kardeşim teşekkürler dediğin gibi çok macera vardı fakat kısa ve öz raporladım. daha güzelleri sizlere nasip olsun bellimi olur coşarsın (coşmassın sen) da sargozlardan 2 tane denizliye gönderirsin :D:D:D:D:D
Alıntı:
bytt tafarından gönderildi
(Mesaj 114735)
Ustam tebrikler güzel bir av olmuş. Bu arada nerelere açıldınız tekneyle? Yakın biryerlerdeyse ziyaret etmek isteriz.. Rastgele
|
teşekkür ederim hemşerim daha güzelleri sizlere nasip olsun.
bu arada denizden balık tutmak istiyorsan bölgeler belli fethiye bölgesi hariç izmir tarafına gidecek olursan güzel bahçe - urla - sığacık - ıldırı taraflarını muğla tarafını düşünürsen güvercinlik taraflarını tavsiye ederim. izmir tarafını düşünürsen tekne konusunda da yardımcı olurum sitemiz üyelerinden de yardım alabilirsin anıl kaptan - karabulut kaptan yardım konusunda oldukça cömerttir.
Alıntı:
muhabbetci tafarından gönderildi
(Mesaj 114738)
Hemşerim,şansın her zaman senden yana olsun.Ayrıca afyet olsun.
|
önder abi GÜZEL İNSAN teşekkürler aynı dilekleri senin için düşünüyorum şans her zaman seninle olsun tuttuğun trofe tutamadığın yavru olsun saygılar
Alıntı:
cngerol tafarından gönderildi
(Mesaj 114753)
tebrikler tuncay bey belgesel gibi olmuş herçeşit balık var.
afiyet olsun
|
teşekkürler cengizhan kardeşim belgesel konusunda sizlere yetişmeye çalışıyorum senin avlarının yanında benim avın adı geçmezz:D:D:D daha daha güzelleri sizlere nasip olsun
Alıntı:
CEMAKO tafarından gönderildi
(Mesaj 114761)
tuncay kardeşim tebrik ederim güzel bir av yapmışsın herhalde kurtlar dökülmüştür artık. Balon balığını yememen çok isabetli olmuş yalnız 2. resimde çütre (Domuz) balığı gördüm onun eti çok lezzetlidir. şiddetle tavsiye ederim ancak derisi çok sert tulum çıkarıp öyle pişirmen gerekiyor (Ben yağda kızarttım çok güzel oldu).
Ellerine sağlık artık tam bir usta olma yoluna girdin.
bundan sonra senin bileğini bükemediğimiz için öpmek zorunda kalırız herhalde tüm arkadaşlarımıza duyurulur
Sağlıcakla kal tekrar tebrikler
Rastgele
|
teşekkürler cem kardeş kurtlar aynen yerinde duruyor başka bir ekibe tabi olmanın sıkıntısı olsa gerek resimde gördüğün çütre yi ben tutmadım arkadaşlar bilmedikleri için denize bırakacaklardı ben aldım 1 tanesi geri iade olmuş dedim ya ekip yabancı iletişim kopukluğu vardı balon balığını geri saldığıma pişman oldum öldürseydim içim rahat edecekti. dediğin gibi çütreyi kendim yedim derisi ile pişirdim sonra tuluk sonra yutak :D:D:D:D gerçekten çokkk lezzetli idi ustalık hatdim değil nacizane balık tutuyorum işte ustalık macuncu başınınnn :D:D:D:D:D:D ben daha 40 fırın ekmek yicem bu arada nazik iltifatların için teşekkürler. sığacıkta mercana gelmek istiyoruz yardımcı olurmusun
Alıntı:
mazhar üzümcü tafarından gönderildi
(Mesaj 114767)
tuncay avlar ve rapor için tebrik ediyor sevgilerimi yolluyorum
|
teşekkürler mashar bey denizliden sevgiler saygılar
Alıntı:
pendikli balıkçı tafarından gönderildi
(Mesaj 114839)
Tuncay abi tebrikler.4 mevsimi bir arada yaşamak gibi olsa gerek.
|
evren aynen dediğin gibi oldu olmasına da paşa yoktu yani kış kar yağmadan geçti diyebiliriz:'(
Alıntı:
sword50 tafarından gönderildi
(Mesaj 114876)
Abi resimler güzel ama esas resmi çekilecekler kalmış.
Bacanakla benim antenli mercanlarda olsa resimlerin arasında daha güzel olurmuş.
|
yok böle çokkk güzel olmuş onları da çekseydik rapor bozuk olurdu :P:P yaycağınıza çekseydiniz sizdeeee :deli::deli::deli:
|