RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   22-23 Nİsan Organİzasyonu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2743)

mufi 20-04-2007 14:43

İyide Uzman doktor maden pazar balıga gidecen nedn beraber olmuyoruzki???

Güven ÖZYELDAN 20-04-2007 14:44

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi

:helal: :helal: :helal:

mufi 20-04-2007 14:44

Metin sana da geçmiş olsun kendine iyi bak kardeş

Taygun KOCABIYIK 20-04-2007 14:48

Alıntı:

Güven ÖZYELDAN tafarından gönderildi
:helal: :helal: :helal:

efenim sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız fakat sınırım izin durumları sizi bizimle birlikte balığa gitmekten alıkoyuyor.:deli:

Güven ÖZYELDAN 20-04-2007 14:50

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
efenim sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız fakat sınırım izin durumları sizi bizimle birlikte balığa gitmekten alıkoyuyor.:deli:

izmir dışına çıkacağım bugece pazargecesi döneceğim için pek ilişmedim organizasyona bir sonrakine inşallah.....

Uzm.Dr.Rastgele 20-04-2007 17:22

Alıntı:

Muavffak abim benim,kefalim uzmanım dokturum....:P Ben de başkalarına tabi olduğum için ondan kesin bir şey diyemiyorum....Ama her halikarda pazar günü için balık gözüküyor...

mufi 20-04-2007 18:17

İshakcım elbet bir Allahın kulu seni biryerlerden alırdı... Bak Gaziemirdeki kardeşimiz Erhan beni Gaziemirden alacagını söyledi. Allahrazı olsun
Arkadaşlar artık yarın 12 ye kadar kim / kimi nereden alabilir..? neyse yakıt ortak verilir.. bu ekrandan geç olmadan yapacaksak yapalım şu toplantıyı.. zaten bu güne kadar 3/5 li gittiğinizde kim kimi alıyorsa aynen alsın..bu akşam yazışalım. netleşsin.yarın akşama kadar netleşmezse bidada da gelmem valla..cuma akşamına geldi halen netlik yok...tık yok..
Cevat Bursalardan geliyor bodruma oradan ta izmire bizi görmeye..gidilecek yer neresi ona kararverelim... bugün hava sakin gibi gözükmesine ragmen yine kuzeyli rüzgar üfledi bu demektirki pazar gidilecekse dediğim gibi yarımadanın güney sahillerine gidilecek bu arada 2, şahıslardan kulagıma gelen bilgiyi aktarıyorum (oraları bilmem) karareis balık çiftliklerinin oradan 300/400 gr. lık çipuralardan bolcana tutulmuş.. kıyıdan bizim gibiler...den aldım haberi..

Taygun KOCABIYIK 20-04-2007 18:40

Kimseden tık yoksa tık yaratalım muvaffak abicim.
Yer olarak GERENCE olması taraftarıyım geçen hafta serkan abiyle gittiğim yer gayet güzeldi kalabalık avlanmaya uygun dip yapısı pek takılmıyor çuprada var kefalde var muvaffak abimiz için :)
Serkan abi beni alır yol üzerinden biz onur abiyi alabiliriz. Serkan abi şehir dışında şu an karar yetkisini bana verdi :)
Kıvanç abi narlıderede oturuyor zaten rica edersek akşamdan yem işinide halleder diye düşünüyorum.
Erhan abide muvaffak abiyi alıcak tamamdır.
Cevat abiye telefonumu vermiştim buluşma yerini ve saatinide kesinleştirelim aradığında net cevap verebilelim.
Gün 6 gibi aydınlanıyor av yerinde 6 gibi olsak tam süper olur diye düşünüyorum. Buluşma yeri için ise balçova kipa önü olabilir herkesin bildiği bir yer. Saat 4:30 gibi kipanın önünde buluşursak rahat rahat acele etmeden yavaş yavaş gerenceye tam vaktinde varırız.
O saatte açık yer bulamıycağımız için bir önceki günden gerekli nevaleyi hazırlamak gerek. Ne yiyip ne içicez onada karar verelim ona göre yarın alışverişimizi yapıp çantalarımızı hazırlayalım.

mufi 20-04-2007 19:04

oyyyyy..yav 4,30 da kipada buluşmak demek benim 3,30 da evden çıkmam lazım ki 3,30 da neyle gelirim gaziemire elimde olta sırtımda çanta ..dur bu durumda cevat eger bu taraftan gelecekse ve yine bu tarafa dönecekse acaba beni anayoldan alırmı ona ulaşmam lazım tago cevat kardeşimizi arasana... ok derse ben devreye gireyim olursa en azından ona rehber de olurum..

Taygun KOCABIYIK 20-04-2007 19:06

Numaramı özelden yollamıştım ama cevap gelmemiş muvaffak abicim ancak ararsa o zaman durumu bildirebilirim.

mufi 20-04-2007 19:25

tago biraz önce Erhan ile konuştum. yarın buradan araştırma yapacagım 03:30da buradan hangi vasıtalar geçiyor onu ögreneyim daha sonra erhan a dönecem. bu arada yem işini oradan biri ayarlarsa iyi olur. birde bana özel bir soru gidecegimiz yer kuzeyli havayı alırsa rüzgar öğleden sonra sertliyor.
konuyu kipada konuşuruz. erhanın fikri zeytineli gibi güneye bakan yerler ben de aynı fikirdeyim.. orada konuşulur.
eger gidecegimiz yerde su üstü kefal varsa bana 10/ tane sülünes fazla
bile gelir zira ben yemliyi atar yere koyar ve başka tarafa geçip kefal beklerim.benim alacagım kendime 3/4 adet makine ekmegi/taze...

Taygun KOCABIYIK 20-04-2007 19:29

Muvaffak abicim daha geçen hafta ordaydım tık demedi oralar için erken diyorlar ama illa zeytineli derseniz ben uyarım maksat muhabbet.

mufi 20-04-2007 19:35

Alıntı:

Muvaffak abicim daha geçen hafta ordaydım tık demedi oralar için erken diyorlar ama illa zeytineli derseniz ben uyarım maksat muhabbet.

kipa parkında karar verilir..

kturkol 20-04-2007 21:06

Alıntı:

Kimseden tık yoksa tık yaratalım muvaffak abicim.
Yer olarak GERENCE olması taraftarıyım geçen hafta serkan abiyle gittiğim yer gayet güzeldi kalabalık avlanmaya uygun dip yapısı pek takılmıyor çuprada var kefalde var muvaffak abimiz için :)
Serkan abi beni alır yol üzerinden biz onur abiyi alabiliriz. Serkan abi şehir dışında şu an karar yetkisini bana verdi :)
Kıvanç abi narlıderede oturuyor zaten rica edersek akşamdan yem işinide halleder diye düşünüyorum.
Erhan abide muvaffak abiyi alıcak tamamdır.
Cevat abiye telefonumu vermiştim buluşma yerini ve saatinide kesinleştirelim aradığında net cevap verebilelim.
Gün 6 gibi aydınlanıyor av yerinde 6 gibi olsak tam süper olur diye düşünüyorum. Buluşma yeri için ise balçova kipa önü olabilir herkesin bildiği bir yer. Saat 4:30 gibi kipanın önünde buluşursak rahat rahat acele etmeden yavaş yavaş gerenceye tam vaktinde varırız.
O saatte açık yer bulamıycağımız için bir önceki günden gerekli nevaleyi hazırlamak gerek. Ne yiyip ne içicez onada karar verelim ona göre yarın alışverişimizi yapıp çantalarımızı hazırlayalım.

evet beyler yem siperişlerini alayım.:D :D

ayrıca arabaya iki kişi alabilirim veya varsa fazladan yer bende sığışabilirim.
:dans: :dans: :dans: :dans:

arkadaşlar bir adet varilimiz var ateş ve mangal için. kömürü getiren öğlen yemeğini götürür. hadi bakalım.

ADNAN 20-04-2007 21:29

onur, tagoyu ve seni alırım, ordan sonrasını organıze yap,kıvanç kahvaltı yaptığımız kahvde olacak narlıderede benden bu kadar.....varmı gelennn?
silah zoruyla oldu ama inşallah değecek ;) ;)

mufi 21-04-2007 07:55

ok gidecegimiz yerde kefal var ise en azından umut var ise ben devamlı kefal takılırım bu durumda bana sülünes daha verimli ve ekonomik olması açıından 3 paket yeter sanırım..tek iğne uzun köstek yapıp atarım..bu durumda fazla yem gitmez..yani herhalde 30 adet sülünes olsa yeter sanırım.
teşekkürler kıvanç
(((bu arade millete tabakta balık gösterip dolduruşa getirelim dedik ama yanındaki nevaleyi bulamadım)))

giritli 21-04-2007 08:04

kıvanç benim 1 numaralı yemim boru kurdu malum...bugün balıkhaline bakıcam...ordakiler hem daha güzel hemde daha ucuz oluyor...bi aksilik olursa sana haber verebilmek için özelden cep tlf.nunu yazarsan sevinirim...

er35han 21-04-2007 08:53

arkadaşlar yemleri akşamdan alırsak sabaha kadar yoğurt olmazlarmı?akşam parasını verip ayırtsak sabah geçerkende en taze yemleri alsak nasıl olur? varsa böyle bir imkan değerlendirelim.
yemek konusunda da bence herkes evden kahvaltılık birşeyler getirsin, öğle yemeği içinse bugün marketten but,kanat,içecek vb. birşeyler alıp av yerimizde mangal partisi verelim derim:dans: :cool: (bir araya geldiğimizde de hesabı çıkarıp paylaşırız)

giritli 21-04-2007 09:41

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi
arkadaşlar yemleri akşamdan alırsak sabaha kadar yoğurt olmazlarmı?akşam parasını verip ayırtsak sabah geçerkende en taze yemleri alsak nasıl olur? varsa böyle bir imkan değerlendirelim.
yemek konusunda da bence herkes evden kahvaltılık birşeyler getirsin, öğle yemeği içinse bugün marketten but,kanat,içecek vb. birşeyler alıp av yerimizde mangal partisi verelim derim:dans: :cool: (bir araya geldiğimizde de hesabı çıkarıp paylaşırız)

Erhancım aslında doğru söylüyorsun...artık havalar ısınmaya başladı...ben normalde birgün önceden alıp balkona koyuyordum bişey olmuyordu...şimdi buzdolabına koymaya kalksam sonuçlarını düşünemiyorum bile:oha: ...yemci zeynellin telefonu olan varsa gelenlerin kesin sayısına göre kim ne yem kullanır söylese ona göre akşamdan ayırtabiliriz...
Muvaffak abime 3 ekmek arası 30 sülünes....
Ben kanımca 5-6 paket boru kurdu kullanırım...duruma göre akşamdan sardalya bulabilirsem 1 kg kadar alıp tuzlamayı düşünüyorum...

Bir tavsiyem daha olucak...yemleri giderken bile alsak pazar günü havanın epeyce sıcak olucağı görünüyor...yani yemler öğleni bulmadan cacık olabilir...
Eğer evinde şu milyoncularda falanda satılan termos tarzı sebillerden olan varsa getirirse iyi olur...bende bi tane ufak var...içine 2 tane kaset tarzı buzluk yada 0,5 lt.lik şişeyi dondurarak koyuyorum...yemlerim akşama kadar dipdiri kalıyor...

gokseldbuga 21-04-2007 11:06

Bu kadar hazılrık yapıyorsunuz, Allahaşkına bari fotoğraf makinasını unutmayın

giritli 21-04-2007 11:45

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
Bu kadar hazılrık yapıyorsunuz, Allahaşkına bari fotoğraf makinasını unutmayın

Ayıp ettin kardeşim...bende makinada var,cep telefonumda fena çekmiyor...
ayrıca Tago var...nam-ı dıyar tam teçhizatlı kameranımız Tago kelle:D

mufi 21-04-2007 12:51

evet bugün gibi sıcak olabilir

er35han 21-04-2007 14:58

son durum; saat 04,30'da balçova kipanın önünde buluşuyoruz, yem işi bu akşam hallediliyor(alınıyor veya ayırtılıyor),yemek işi :) ;mangallık malzeme alalımmı soruma cevap gelmediği için herkes kendi nevalesini getiriyor,tam istikamete de sabah buluştuğumuzda karar veriyoruz. cebimi yazmıştım farklı bir gelişme olursa msjlarınızı beklerim:D

igmsva 21-04-2007 15:03

aranızda olmayı gerçekten çok isterdim,artık izmire dönünce.......
hepinize bol bol avlar ve iyi eylenceler diliyorum..

giritli 21-04-2007 15:14

Arkadaşlar balıkhali tarafına inmişken kendime kadar 5 paket boru kurdu(malum bütün takıyoruz ya...sonra polemikler çıkıyor:D ) ve 1 kilo sardalya aldım...saralyaları akşam tuzlamayı düşünüyorum...yemeklik olarakda bir tepsi peynirli börek getiricem...onun dışında mangal için fikir beyan eden olursa ona göre akşamdan sucuk,tavuk veya başka birşeyler alalım diyorum...kömür falan lazımsa onuda söyleyin lütfen...herkes evinden plastik tabak çatal bıçak getirebilir yada etleri alırken marketten de alabiliriz kullan-at tarzında...

discus 21-04-2007 15:20

onur abi slm ben şehir dışındaydım yeni geldim ancak hala daha net bir şey yok
yemeklikleri olmazsa gittiğimiz yerde alalım derim gerence yada zeytineli farketmez kasap buluruz ancak yem işi kötü olmuş herkez kendi alıcak anladığım kadarıyla doğrumu.ayrıca organizasyon yapıyorsak elbetteki mangal yapılmalı ve tek düze olmalı amaç beraberlik ise. aksi takdirde zaten herkez biryerlere gider avlanırdı.

giritli 21-04-2007 15:26

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
onur abi slm ben şehir dışındaydım yeni geldim ancak hala daha net bir şey yok
yemeklikleri olmazsa gittiğimiz yerde alalım derim gerence yada zeytineli farketmez kasap buluruz ancak yem işi kötü olmuş herkez kendi alıcak anladığım kadarıyla doğrumu.ayrıca organizasyon yapıyorsak elbetteki mangal yapılmalı ve tek düze olmalı amaç beraberlik ise. aksi takdirde zaten herkez biryerlere gider avlanırdı.

Serkancım herkes kendi yemini alıcak diye birşey yok...ben hazır balık hali civarındayken alayım dedim...birde sardalya orada daha ucuz olur diye...
yemeklik konusuna gelince...bence oradan almaya kalkarsak hiçbirşey bulamayız...ya da bulmak için balıklıovaya geri dönmek gerekir...gerencede bakkal-kasap yok...tecrübeyle sabittir;) o nedenle akşamdan almamız lazım...sanırım tavuğa ya da sucuğa kimsenin itirazı olmaz...bana kalırsa akşamdan birimiz alsın yarın hesaplaşırız...isterseniz akşam ben alırım...

discus 21-04-2007 15:33

bende ordan alırız derken balıklovaya dönmeyi kastedmiştim ben döner alırım dönmesinede bende senin gibi bir kişi alsın hesaplaşalım taraftarıyım ancak gelecek olanlardan şuan kimse nette değil işte ben orasını anlayamadım.hadi aldık diyelim birde millet kendi getirirse nolacak kendimiz karar veremeyizki buna.ben seninle aynı fikirdeyim

mufi 21-04-2007 15:51

bu akşam lütfen herkes makina başında olsun

giritli 21-04-2007 15:53

Alıntı:

Muvaffak abicim benim evde herzaman bağlanamıyorum ama benim cebim var sende...gelişmeler konusunda beni çaldırırsan ben seni ararım...

discus 21-04-2007 15:54

Alıntı:

haklısın abi yoksa hüsrana uğrucağıza benzer..

Taygun KOCABIYIK 21-04-2007 16:22

Evet son olarak yarın saat 4:30 kipa önünde buluşuyoruz.
Mangal fikrine herkes açık gördüğüm kadarıyla.
Görevi onur abiye verelim akşamdan kafasına göre tavuk sucuk vs. gibi birşeyler ayarlasın.
Yem işini halletmek için ise buraya ne istediğinizi yazın ben akşam kıvanç abiye bildiricem yem işini o halledicek.
Kim kimle geliyor o kaldı birtek.
Serkan abi beni alır benim evdende onur abi yakın onu alırız diye düşündüm.
Muvaffak abi Erhan abiyle geliyor kıvanç abi kendi arabasıyla geliyor. Kipanın orda araba azaltıp öyle av yerine intikal edebiliriz diye düşünüyorum.

Taygun KOCABIYIK 21-04-2007 16:24

Adnan abinin yazdığı mesajı şimdi gördüm. Adnan abinin arabayla gidiş geliş hiç konforlu olmuyor adnan abi benim evin oraya gelse sonra arabayı orda bırakıp serkan abinin arabayla gitsek hem daha ekonomik hemde daha konforlu olur sanırsam.

discus 21-04-2007 16:27

hah şimdi oldu yav..onur hocam pınarın mangallık sucukları çok iyi kısa boğumlu olanlar hemde fiat olarakta uygun..taygun yemi biliyon aman abisi ben başka yem kullanamam..

giritli 21-04-2007 17:24

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
hah şimdi oldu yav..onur hocam pınarın mangallık sucukları çok iyi kısa boğumlu olanlar hemde fiat olarakta uygun..taygun yemi biliyon aman abisi ben başka yem kullanamam..

arkadaşlar ben akşamdan sucukları alıyorum...sanırım yeterli olur...her ihtimale karşı kömür falanda alıcam haberiniz olsun...

mufi 21-04-2007 18:17

beyler buluşmamız muhteşem olacak inşallah balıklarda muhteşem olur. lütfen bende yok sizlerde varsa iğital makineleri alında bol resim çekelim ve sayfalarımızı şenlendirelim
'''hadi hayırlı traşlar''

keşke diger ilerdeki arkadaşlarımızda olsaydı :'( ...

mufi 21-04-2007 18:19

Alıntı:

Evet son olarak yarın saat 4:30 kipa önünde buluşuyoruz.
Mangal fikrine herkes açık gördüğüm kadarıyla.
Görevi onur abiye verelim akşamdan kafasına göre tavuk sucuk vs. gibi birşeyler ayarlasın.
Yem işini halletmek için ise buraya ne istediğinizi yazın ben akşam kıvanç abiye bildiricem yem işini o halledicek.
Kim kimle geliyor o kaldı birtek.
Serkan abi beni alır benim evdende onur abi yakın onu alırız diye düşündüm.
Muvaffak abi Erhan abiyle geliyor kıvanç abi kendi arabasıyla geliyor. Kipanın orda araba azaltıp öyle av yerine intikal edebiliriz diye düşünüyorum.

evet çok dogru minimun araç maximun eleman

Taygun KOCABIYIK 21-04-2007 18:19

Evet abilerim mangal olayını organize ettim. Yemleri hallediyorum az sonra. Kameramın pillerini şarja koydum. Kim kiminle geliyor onuda hallettik. Ehh artık sadece sabahı beklemek kaldı fakat henüz cevat abiden bana bir telefon gelmedi internete giremedi sanırım özelden numaralarınızı atarsanız girdiğinde en azından birimize ulaşır.

igmsva 21-04-2007 18:20

ahhhhhhhhh ulennnnnnnn ahhhhhhhhh şimdi orada olmak vardı......:'(

Taygun KOCABIYIK 21-04-2007 18:23

İlker abicim daha geniş kapsamlı uluslar arası organizasyonlar yapıcaz almanyadan otobüs kaldırıcaz selim abi ve arkadaşları için. edirneden vana kadar her ilden otobüsler kalkıcak şehir hatları vapuru kiralanacak ohoo daha neler neler.
ORGANİZATÖR BARYAM TAGO :D

Saat 06:38.