RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   6 mayıs zeytinler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2964)

discus 10-05-2007 19:47

kıvanç abi sen bizim takıma gel nede olsa karşı takım pek iddalı bişey diceklerini sanmam..... madem avans veriyonuz hadi göreyim sizi yiğitler yılın transferi kıvanç hocam bizde varmı ötesi...

Taygun KOCABIYIK 10-05-2007 19:58

Bu maç sahil güvenlik komutanlığında yada jandarma karakolunda biter :D

Hasan BALIKÇI 10-05-2007 19:59

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
abicim isterseniz siz önden gidin 5-10 tane tutun...avans vermiş olalım size:D

evet evet onur kardeşım serkana bence bıraz daha fazla verelım kardeşımızın kafası çok karışık bu sıralar hıç olmazsa böyle yardımcı olalım ne dersin kardeş.mutlu olur demı

Hasan BALIKÇI 10-05-2007 20:05

Alıntı:

discus tafarından gönderildi
kıvanç abi sen bizim takıma gel nede olsa karşı takım pek iddalı bişey diceklerini sanmam..... madem avans veriyonuz hadi göreyim sizi yiğitler yılın transferi kıvanç hocam bizde varmı ötesi...

nıye sıze kardeşım.kıvanç kardeşımızı neden yönlendırıyon canı ne tarafı ısterse oraya gıdecektır.oyle deyılmı onur kardeş.valla serkan kardeşım sen transferlere başla ıstersen.bızım takım beyaz-beyaz.sevgıler saygılar.haaaa unutum sana büyük bı balıkçı önereyım onuda transfer et hanı ıshak abımızın ve tagonun ayrıca benım tuttuklarımıza yorum yapan adı her neyse onu.bıraz stres atarız.ışte o zaman ben olta atmam.anladın sen onu

discus 10-05-2007 20:07

terbiyesizliğin luzumu yok seviyesizler dışarı lütfen...

sevgili ishak abimm...
bizim kimselere bişey ispatlamaya uğraşımız yok..bizler paylaşmak ve hoş muhabbetler için burdayız..yeri gelir gülüşür takılırız yeri gelir tartışırız ancak tüm bunlar yine belli bir seviyede olur..bu arkadaşlar bizden daha iyi balık tutup daha irilerini avlayabilirler buyursunlar koysunlar siteye biz onlarıda alkışlarız..daha aranıza katılalı ne kadar olduki ben bile taaaa çanakkaledeki ismail abime affına sığınarak çanakkale çatlatan diyerek taşlama atıyorum ancak daha onun yakalıdıklarını yarısı büyüklüğündeki balıkla yine siteden tanıdığım hasan abimiz sayesinde tanıştım...işte bence bizim gaye ve amacımız buuu..isteyen buyurur isteyen yuhlar torba değilki büzesin ağzını...

ancak bilmeyenler öğrensinki bizler daha henüz ismail abim hasan abim muvaffak abim ishak abim vb ustalarımızdan daha çoooookkk öğreneceklerimiz var...saygılar...

discus 10-05-2007 20:10

abicim kıvanç hocam transfer olmak istemiş sizler kalbimizde yer var diyonuz..kıvanç hocam valla bunlar reklam abi arabam emrine hazır sen çekinme gel bize onlar beyazı rüyalarında çeksinler..bu arada meerrrtttt kardeş sanada teklifim var aman atlama sakın haa...

Hasan BALIKÇI 10-05-2007 20:54

Alıntı:

abicim kıvanç hocam transfer olmak istemiş sizler kalbimizde yer var diyonuz..kıvanç hocam valla bunlar reklam abi arabam emrine hazır sen çekinme gel bize onlar beyazı rüyalarında çeksinler..bu arada meerrrtttt kardeş sanada teklifim var aman atlama sakın haa...

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: artık araba tahsıs etmeye başladın.mert kardeşımın bana sözü var sana güle güle güle .taygun serkan abın coştu yıne
sakıncalı bu durum dımı.

Taygun KOCABIYIK 10-05-2007 20:57

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi
taygun serkan abın coştu yıne sakıncalı bu durum dımı.

Hasan abicim bu durumu tasvip etmiyoruz :D sakıncalı bir durum sitemiz kapanabilir rtük tarafından :D fakat 00:01 den itibaren pek sorun teşkil etmez.

Uzm.Dr.Rastgele 10-05-2007 21:31

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
İshak abi aynı şahıs benim ve hasan abinin videolarınada ileri geri yorumlar yazmıştı bunları dikkate alman bile çok saçma izleyen binlerce kişi yorum yazmamış 1 tane kendini bilmez yazmış ne olur? ben yorumlarını kontrol panelinden sildim hiç muhattap olup cevap bile vermedim.

Taygun'um ve diğer sevgili arkadaşlarım doğru söylüyorsunuz....Önemli olan başkalarının ne dediği değil; benim dost ve arkadaşlarımın ne dediği......(Bu konuyu kapatalım...)

Neyse, bu hafta bakalım icraatlar nasıl olacak....Umarım her arkadaşım arzu ettiği kalitede av yapar....Şimdiden tüm dostlara rastgelsin....

kturkol 10-05-2007 22:22

:artist: :artist: :artist:
arkadaşlar trasnfer için ne para kabul ederim ne de rüşvet, maksat hoş muhabbet. aksi halde bağımsız aday olurum ona göre. herkese sevgiler.
:artist: :artist: :artist: :artist:

ishak beyciğim işte geldik gidiyoruz, hırsla büyümüyoruz. hoş görün kerataları, hoşgörülü olmak insanı rahatlatıyor.

freediver 10-05-2007 23:13

Baliklar bir yana manzara mükemmel...

giritli 11-05-2007 07:28

Alıntı:

freediver tafarından gönderildi
Baliklar bir yana manzara mükemmel...

ana:oha: ....ne manzarası yahu:D ...Serkancım yoksa Cumhur görmemesi gereken birşeyler mi gördü acaba...yoksa yoksa.....!!!!! yok canım olamaz...?
ama bilemiyorum Cumhurcum gördüğün manzarada MAVİ renk hakimmiydi kardeşim...:P :P :P

giritli 11-05-2007 07:39

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi
:artist: hasan bey allah nasip ederse bende varım. benim de kış hazırlığım oldukça yüklü:D :D evel allah ineriz de çıkarız da. beni hangi takıma koyceniz bakem.

Kıvanç senin benim yerime geçme ihtimalin çok yüksek kardeşim...malum bu aralar bir iş değişikliğim sözkonusu...ve yeni geçiceğim yerde haziran ayının tamamı çok yoğun olucak...o yüzden kesin olmamakla beraber ben yerimi Kıvanç kardeşime devredebilirim...haaa son dakika gelebilecek gibi olursam da eh artık ben de kıyıdan köşeden biryerlere ilişirim...bir o kaleye...bir bu kaleye gol atarım...:D

katiti 11-05-2007 10:12

Alıntı:

Amanın iki gün giremedik muhabbeti kaçırmışız valla :D. Hasan Abi'ye de sözüm var ne olacak şimdi :D...

Alıntı:

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: artık araba tahsıs etmeye başladın.mert kardeşımın bana sözü var sana güle güle güle .taygun serkan abın coştu yıne
sakıncalı bu durum dımı.

Hasan Abi istersen bir devre sizde bir devre karşı takımda oynayayım, ağlamasınlar sonra :P :D...

Not İshak Abicim kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş, takma sen kafana bunları...

discus 11-05-2007 10:25

abicim hasan abi hille yapıyor özelden msj atıp herkezi takımına çekiyo sanırım bizim takımdan çekinmiş olsa gerek....ben bilmem yüksek hakem kurulu muvaffak ve ishak abim değerli hocalarım en kısa zaman da durumu değerlendireceklerdir...ulaa ne yalaka oldum ben bee...

katiti 11-05-2007 10:38

Alıntı:

abicim hasan abi hille yapıyor özelden msj atıp herkezi takımına çekiyo sanırım bizim takımdan çekinmiş olsa gerek....ben bilmem yüksek hakem kurulu muvaffak ve ishak abim değerli hocalarım en kısa zaman da durumu değerlendireceklerdir...ulaa ne yalaka oldum ben bee...

Vallahi şike yok, biz sözleşmeyi sezon ortasında imzalamıştık :P :D...

Hasan BALIKÇI 11-05-2007 18:32

mert kardeşım sen uyma sıke falan yapmıyorum benı tanıyanlar tanıyo serkan bu sıralar bunalımda nereye çatacak onu düşünüyo hanı mavı mavı hıkayesınden.şıke yok ama tehdıt olabılır .serkancım anlamıştır mavış hıkayesı.

saygılarımla arkadaşlarım

Hasan BALIKÇI 11-05-2007 18:44

Alıntı:

Kıvanç senin benim yerime geçme ihtimalin çok yüksek kardeşim...malum bu aralar bir iş değişikliğim sözkonusu...ve yeni geçiceğim yerde haziran ayının tamamı çok yoğun olucak...o yüzden kesin olmamakla beraber ben yerimi Kıvanç kardeşime devredebilirim...haaa son dakika gelebilecek gibi olursam da eh artık ben de kıyıdan köşeden biryerlere ilişirim...bir o kaleye...bir bu kaleye gol atarım...:D

ya onur kardeşım sen şımdı bır çuval ıncırı hem valla hem bılla mahvettın yahu.ben sana güvenırken sen ne yaptın.kıvanç kardeşımıze her zaman yerımız vardır yeterkı gelsın.bızım serkan kardeş hem bana şıkecı dıyo hemde ıftıra atıyo.kıme özelden yazmışımkı.akşam kendısı bana yalvarıyodu valla kızdırmasın benı mavı posterlerı sıtye yollarım.

sevgıler saygılar

discus 11-05-2007 18:55

hasan hocam sende amma yaptıın yav hiç şakadan anlamıyon al abim siz hepiniz ben tek olayım sen yeterki benim mavi boncuğu karıştırma...
yav arkadaşlarda mavi ne ditye merak edecekler açıklayım en iyisi arkadaşlar benim gözüm mavide onu kastediyolar..

Taygun KOCABIYIK 11-05-2007 19:03

Alıntı:

hasan hocam sende amma yaptıın yav hiç şakadan anlamıyon al abim siz hepiniz ben tek olayım sen yeterki benim mavi boncuğu karıştırma...
yav arkadaşlarda mavi ne ditye merak edecekler açıklayım en iyisi arkadaşlar benim gözüm mavide onu kastediyolar..

10 dakikadır gülüyorum tebrikler harika bir bilek hareketi serkan abicim :D

discus 11-05-2007 19:12

hasan abi bu arada unutma bendede sana ait bir mavi var aman abi delilleri dökmeyelim istersen....

Hasan BALIKÇI 11-05-2007 21:22

Alıntı:

hasan abi bu arada unutma bendede sana ait bir mavi var aman abi delilleri dökmeyelim istersen....

sakın ha bılıyon bız abı kardeşız kım demış sende beyaz-beyaz takımındansın kardeşıme bak ya.

Hasan BALIKÇI 11-05-2007 21:30

Alıntı:

yalaaaaaaan.......:deli: bakarmısınız arkadaşlar onur,erhan,güven,haldun tagooooo nerdesınız yahu bu ıyıce koptu galıba baksanıza gözlerım mavı dıyooooo.pes yanı.bırı durdursun artık serkanımızı yoksa anladın serkancım. saygılar:helal: :helal: :helal: :dans: :dans: :dans: :D

giritli 12-05-2007 09:28

Alıntı:

ya onur kardeşım sen şımdı bır çuval ıncırı hem valla hem bılla mahvettın yahu.ben sana güvenırken sen ne yaptın.kıvanç kardeşımıze her zaman yerımız vardır yeterkı gelsın.bızım serkan kardeş hem bana şıkecı dıyo hemde ıftıra atıyo.kıme özelden yazmışımkı.akşam kendısı bana yalvarıyodu valla kızdırmasın benı mavı posterlerı sıtye yollarım.

sevgıler saygılar

Hasan abicim karşı takımdan maça çıkmamam için çok cazip bir teklif geldi...:P
çoluğumun çocuğumun nafakası için maça çıkmamaya karar verdim abicim:D

şaka bir yana abi de...benim iş durumlarından dolayı sanıyorum (hatta eminim)
haziran ayında hanım bile benim yüzümü görürse yatıp kalkıp dua edecek...
geçen senede böyle olmuştu çünkü...sabaha karşı 5 sularında falan eve dönebilmiştim...:oha:

discus 12-05-2007 10:25

Alıntı:

geçen senede böyle olmuştu çünkü...sabaha karşı 5 sularında falan eve dönebilmiştim...:oha:

allah şimdiden yardımcın olsun...
hasan abi gitti 1 kaldı 3 heheheheheheeee...

kturkol 12-05-2007 10:35

Alıntı:

onur kardeşim. sabaha karşı saat beşte eve gelinen iş nedir yavrum yav.
nasıl bir iş bu altını biraz deşelim bakem.:deli: :deli:

Anıl ÜNALAN 12-05-2007 10:41

Her hangi bir takımda defans oyuncusuna ihtiyaç var mı ? ...

kturkol 12-05-2007 10:44

Alıntı:

allah şimdiden yardımcın olsun...
hasan abi gitti 1 kaldı 3 heheheheheheeee...

serkan karşı takımda eksilme olacaksa benim orada yer almam gerekecek, kuvvetleri dengeleyelim demi ya.:cool: :cool: :cool: :)

ramazanuçar 12-05-2007 10:44

bizim takımda var ama buraya gelip gitmen problem olur sanırım anılcım...

discus 12-05-2007 12:33

kıvanç abi sen bilirsin ben karışmam sonra yenildik diye ağlıyan takımda olacaksan ol....anılım 5 çupiye transfer işlemini başlatmış bulunuyom abim hayırlısı olsun...

Hasan BALIKÇI 12-05-2007 15:06

Alıntı:

onur kardeşım ben serkandan her şeyı beklerım ama sen beyaz-beyaz takımından çoluk çocuğun nafakasından dolayı ayrılıyosun sağlık olsun:'( :'( :'( barı söyle serkan bıladerım kaç para teklıf ettı.sen gelmesen bıle senın yerın dolmaz bıl.ammmaaaa tago ,rhan,ben zaten bütün sıte benım yanımda serkancığım düşünsün her şey para değıl:bence mavı mor ne dersın:deli: :dans: :dans:

Hasan BALIKÇI 12-05-2007 15:09

Alıntı:

kıvanç abi sen bilirsin ben karışmam sonra yenildik diye ağlıyan takımda olacaksan ol....anılım 5 çupiye transfer işlemini başlatmış bulunuyom abim hayırlısı olsun...

yaaaaa sen nekadar rüşvetçı oldun bukadar.çok ayıp yahu

opüldünüz serkan kardeşım

discus 12-05-2007 15:12

hayırlı uğurlu olsun...

arkadaşlar yeni transferi açıklıyorum defansta sahnelerin vazgeçilmezi anıl kardeşim bu tarihten itibaren bizim takıma alınmıştır..
kıs-ka-nan-lar çatlasın kıskananlar çatlasın....

discus 12-05-2007 15:18

hazır transferler başlamışken tüm katılımcılarımıza sesleniyorum çupilere katliam yaşatmak isteyenler bizim takıma yok abi ben fotoğraf alacam diyosanız hasan abimler sizlerle ilgilenecektir..

er35han 12-05-2007 15:23

valla abi ben eskiden beri defans oynarım,son zamanlarda iyice kilolandık ibre 85'e dayandı:oha: . o yüzden top geçer adam geçmez taktiği daha bir ağır basacak bizim takımda, benden uyarması serkancım..;) :D

discus 12-05-2007 15:41

erhan abi ben ileri oynarım maşallah kilomda senden yana kalır değil 87.5 kilocukum.....

Anıl ÜNALAN 13-05-2007 11:05

Taygun satılıktır.... Rakip takım taygunu size bedavaya transfer edebiliriz....

kturkol 13-05-2007 21:57

arkadaşlar kelimelere dikkat kimseyi satmıyoruz. ağır olalalım molla desinler. ayaklarımız yere basmadan uçmaya çalışmayalım.:hıııı: :hıııı: :hıııı:

kturkol 13-05-2007 21:59

Alıntı:

serkanım 5 çupi kime yetçek kardeşim. takımlarda denge olsun dedik. kim davet ederse o takımda severek saf tutarız evelallah.:artist: :artist: :artist:

Anıl ÜNALAN 13-05-2007 22:23

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi
arkadaşlar kelimelere dikkat kimseyi satmıyoruz. ağır olalalım molla desinler. ayaklarımız yere basmadan uçmaya çalışmayalım.:hıııı: :hıııı: :hıııı:

Abicim noldu şimdi ya. Niye hiddetlenip celalleniyorsun. :confused:

Merak etme abi Taygun benim sözlerime alınmaz çünki ne sölemeyi kasteddiğimi biliyor.Bide benim taygunla olan dostluğumda ayaklar yerden kesildi uçuyor ;) ...

Saat 18:16.