RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Casio fishing gear aw_82 saat (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4196)

Ahmet DUYMAZ 22-05-2010 15:29

murat kardeşim kullanım klavuzu banada lazım gönderirsen sevinirim..aahmetduymaz@hotmail.com şimdiden teşekkürler

MEHTERAN 23-05-2010 07:47

Arkadaşlar bi meraktır gidiyor, yokmu bunu deneyen, işe yarayıp yaramadığını söğleyecek bir vatandaş... Merak içinde bekliyoruz.

Necati ARAT 24-05-2010 08:23

Alıntı:

MEHTERAN tafarından gönderildi (Mesaj 85218)
Arkadaşlar bi meraktır gidiyor, yokmu bunu deneyen, işe yarayıp yaramadığını söğleyecek bir vatandaş... Merak içinde bekliyoruz.

Gürkan abi ne zamandır göremiyorduk, iyi oldu geldiğin..

Abi saat konusuna gelince ben kullunmadım ama kullanan abim var..

Saati ilk aldığında bölge kordinatlarını (Enlem ve Boylamları) girmek önemli imiş..

Kendi deneyimlerine göre saatin aktif olduğu saatlerde gerçekten balık yakalamış..

knnekrn 01-09-2010 14:02

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi (Mesaj 78277)
türkçe kılavuzu pdf dosyası olarak var,isteyen arkadaşa mail olarak atabilirim.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] a göderirsen sevinirim
Şimdiden çok tşkler

cancanli 04-09-2010 22:57

banada yollarsanız cok sevınırım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

cancanli 04-09-2010 22:59

Alıntı:

bugrara tafarından gönderildi (Mesaj 62136)
iyi günler bende bu gün saati denemeye ankara göl başına gidiyorum evet ben bu enlem ve boylam derecesini nasıl giriliyor diye sordum ama hiç kimse yardım etmedi hepinize teşekkür ederim

kardes bende GPS li navigasyonlu telefon var nokia 5800 müzik express ben oradan baktım sende bulabılırsın

bu arada casio ya saat sattırdığımız yetmedi şimdide nokia ya telefon sattırcaz :D
sat gele

cancanli 14-09-2010 21:38

ıkı gun once saat bugun balık tutulmaz dıyordu ama aldım takımları manavgat ırmagına gıttım 4saat balık avladım ve gercekten tutulmadı hatta tutulmayı gec tık bıle demedı kım bılır belkıde saat gercekten calısıyor ınsallah tuttugum gunlerde olur :)

razor 15-10-2010 16:07

arkadaşlar banada kullanım klavuzu gonderecek varmı acaba [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ilgilenen arkadşlara sımdıden teşekkurler

erturker 01-11-2010 17:34

türkçe kullanım kılavuzuznu bana da yollayabilir misiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Yağız DEMİR 12-11-2010 11:36

SELAM abıler kardesler bende busaatten naldım aldıgım seri 82wd-7a serisi yalnız tek sorunum koordınatın nereden gırıldıgını bulsmsdım ve hangi kordınatı kullanacagımı bılenler varsa bana bu konusa yardımcı olursa sevınırım

Zifiri 13-12-2010 21:21

saati kullanıyorum fakat balık göstergesinin aktif olduğu zamanlarda avlanma şansım olmadı. balık işlevinin dışında da hoş saat.

Kaleli17 14-12-2010 18:36

Murat kardeşim hayırlı görevler. Ben emekli kadro. Şu aleti hakkıyla bi kullanın da faydalı olursa biz de alıverelim.

hoca05 24-12-2010 20:26

Türkçe kullanım klavuzunu bana da atabilirseniz sevinirim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

emirlut 10-04-2011 23:57

Türkçe kullanım kılavuzunu banada gönderirseniz sevinirim...şimdidien teşekkürler..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

semral 24-04-2011 04:48

banada yollarsanız türkçe kullanım kalavuzunu heryerde bulamadım ya

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresim

erkepli 24-04-2011 14:56

Evet arkadaşlar böyle bir saat de bende var gelgit olayını bir hafta boyunca limana giderek denedim(ilk aldıgımda) bir türlü ayar tutturamadım ya farklı bir ayar gerekiyor bilmiyorum ama konuyu takip edecegim eger birşeyler çıkarsa bende sevinecegim.

Necati ARAT 25-04-2011 08:17

Alıntı:

erkepli tafarından gönderildi (Mesaj 105117)
Evet arkadaşlar böyle bir saat de bende var gelgit olayını bir hafta boyunca limana giderek denedim(ilk aldıgımda) bir türlü ayar tutturamadım ya farklı bir ayar gerekiyor bilmiyorum ama konuyu takip edecegim eger birşeyler çıkarsa bende sevinecegim.

Remzi abi bulunduğun yerin tam kordinatını girmen lazım..

Bu tür saatler SOLUNAR teorisi üzerine çalışıyor..
Bİliyorsun ki AY'ın gelgit üzerindeki etkisini. Şayet saatte bulunan kordinat yanlışsa oranın tam tahminini sana veremez..
Saatin tam marka ve modelini gönderebilirsen bana, ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım..

NOT TABİİİKİ BİLGİLERİM DAHİLİNDE...:D:D

levrek 25-04-2011 08:26

Merhaba Arkadaşlar,
size vermiş olduğum linkte benimde kullanmış olduğum Casio AQW-101 modelin Türkçe Kullanma Kılavuzu yükledim. Ayarlar konusunda Temel olarak diğer modeller bakımdan hepsi birbirinin aynısıdır. En önemlisi, Ayın fazları veya gel-gitler için bulunduğunuz bölgenin boylamını doğru olarak girmeniz. Çünkü göstergeler bu boylam doğrultusunda hareket edecektir, sevgilerimle

aqula 01-10-2011 13:20

Casio Fishing Gear

Merhaba Arkadaşlar,

Bu saatten bana abim hediye etti.

Saati kullanmadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli husus;

Bulunduğunuz bölgenin kordinatlarını saat girmeniz gerekiyor.

Sonrası saate kalıyor saat ayın durumuna göre gel-git ten faydalanıp balığın sahile gelme zamanını hesaplayıp size gösteriyor.

Ben defalarca denedim ve başarılı oldum hatta enteresandır bir defasında daldığım saat 17.00 ile 18.00 arasında balık var diyordu girdim baktım full balık var ama ne zaman ki saat 18.10 oldu bişr tane balık kalmadı.

İyi günler.

MagnificenTurk 02-06-2012 21:57

Alıntı:

levrek tafarından gönderildi (Mesaj 105148)
Merhaba Arkadaşlar,
size vermiş olduğum linkte benimde kullanmış olduğum Casio AQW-101 modelin Türkçe Kullanma Kılavuzu yükledim. Ayarlar konusunda Temel olarak diğer modeller bakımdan hepsi birbirinin aynısıdır. En önemlisi, Ayın fazları veya gel-gitler için bulunduğunuz bölgenin boylamını doğru olarak girmeniz. Çünkü göstergeler bu boylam doğrultusunda hareket edecektir, sevgilerimle

link ölmüş bi daha yüklermisin ya da izmir de oturuyorum bana ulaştırabilirmisin ?

Saat 18:17.