![]() |
Alıntı:
Hadi abi görelim şu ORGANİZATÖR'lüğünü :) |
Alıntı:
|
adnan abi herhalde bizim torunlara yapacaksın bu organizasyonu bu gidişle:):):)
|
Hepinizi seviyorum güzel olacak bugün altyapıyı oluşturacak konuşmayı yaptım.
|
Alıntı:
|
Adnan Abi;
Bir organizasyon yapayım dedin o günden beri yaklaşık bir ay oldu balığa çıkamıyoruz. Yağmur, fırtına, sel, afet v.s... Abi, istersen bir kurşun döktür... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
siz adnan abinizle fazla uğraşıyonuz gibime geliyo :D
ama adnan abimiz yakında hepimizi şaşırtır merak etmeyin ben adnan abiye herzaman inanır ve güvenirim ;)ara sıra benim gitme dediğimde yinede balığa gidiyor ama olsun balık tutmayı çok seviyor :) |
Alıntı:
|
işte ben geldim hasan abii
|
Alıntı:
Saygılarımla. |
kardeşim ben bu olayı en kısa zaman da çözcem kusura kalmayın.
|
Anıl biladerim imza ayarlarım hasan abim tarafından ayarlandı ona ve rastgelsin ailesine
teşekkür ederim bizleri burada buluşturduğunuz için.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Başımızın üstünde her zaman yeriniz var ümit abi iyi ki varsınız :) |
aramıza hoşgeldin ümit abi:)
|
abiii orda olmak isterdimm...tebrikler bu konuda çok iyisin.seni merak edenlere youtube den videolarını gösteriyorum ... verdikleri cevaplar acayip güzell :P
bu arada yeriniz varsa bizde erdoğan abim başta olmak üzere organizasyona katılmayı isteriz.saygı ve sevgilerimizle... rastgelsin... |
Alıntı:
Kapı herkeze açık hatta: illaki forum üyesi olmasına gerek bile kalmadan yanınızda misafir dahi getirebilirsin..;) yer müsait alan geniş..;) |
Üstad gerçekten çok güzel.
Bahsi geçen yere ben de avlanmak için gittim ama kısmetime birşey gelmedi. Ben tam olarak (Denize dökülen bir dere var) o bölgede avlanma çalıştım. Demek ki zamanını bilmek gerekiyor, ustalığı saymıyorum bile ;) |
Alıntı:
ama tabi her şeyden önce nasip.evet dediğin gibi harika bir yer ;)herkes için :) |
Avlak yeri çok güzel, katılımcılara şimdiden bol şanslar, avınız bol olsun, hepinize rastgele.
|
benıde alırmısınız hasan abı
|
Alıntı:
|
hasan abi inşallah ben de orda olucam öner abim le beraber bikaç arkadaş gelicek inşallah güzel bi vakit geçiririz
|
Alıntı:
|
Bugün karareise gittim ama nasıpbımde yokmus bos geldım:)
|
Alıntı:
|
ne güzel dostluklar ne güzel avlak aranızda olmak isterdim iskenderundan selamlar
|
hasan abi sen cennete düşmüşsün harika abi
abi senden ricam kullandığın olta takımı ve iğne nedir acıklarsan sevinirim RASTGELSİN:helal: |
Alıntı:
|
Hasan abi paylaşım ve yer çok güzel ama sensiz gitmenin pek bir getirisi olacağını düşünmüyorum...
|
güzel yermiş verimli sebetteki yılan balığımı :)
|
hasan abi yahu biz acemi amatörleri kırbaçlamak için biraz avlak yeri söylerseniz seviniriz.öyleki şu aylarda izmir sanki kurudu hiç bi şey yok. biraz tiyo istiyorum.....
|
Paşa team yine paşalığını yapmış.Helal olsun sizlere abilerim.
|
Saat 23:23. |