![]() |
Sevgili dostum beni de eklermisiniz listeye...ayrıca pazar günü olursa bir arkadas daha getirecegim...sevgilerle
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Taygun'um SERKAN USTA VE SAİM TİNEL'i de listeye eklermisin...
|
selamlar listeyi tamamlamadıysanız bende organizasyona katılmak istiyorum, bu arada son katılım tarihi 6 hazirandı ama ava çıkış ayın kaçı olacak..bilgi rica eder (soru mükerrer olduysa kusura bakmayın) iyi günler dilerim.
|
tekrar selam tanıtım yazısı ve imza ayarlarımı yeni hallettim gecikme için kusura bakmayın..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hayırlı haftalar dostlar.
:Pselamun aleyküm arkadaşlar.umarım saglıklar iyidir ,keyifler pırıldır. necati kardeşim ,bir manidar teşkil etmesse belediye agır bakımdan emekliolmuş balık sevdalısı eski bir arkadaşımı daha ava götürmek isterim.listeye adını eklerseniz memnun olurum.kubilay savaş.
saglıkla kalın |
Alıntı:
Aleykümselam abi .. Hemen Kubilay abinin ismini senin isminin altına ilave edeyorum.. Bilgilne.. |
Necati bey benide listeye eklerseniz sevinirim, iyi günler..
|
Alıntı:
Şimdiden Rastgelsin.. |
Alıntı:
Evet arkadaşlar son durum.. Bence acele edin ..:D:D:D İsimlerinizi yazdırmayı ve katılmayı unutmayın..;):D:D |
teşekkürederim arkadaşım.
|
bütün dostlara selam. listeye ismimizi yazdırmak istiyoruz. fakat tarih ve yer hakkında bilgi göremiyorum. yoksa ben yanlış mı bakıyorum lütfen aydınlatırmısınız.
|
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu linklerde gerekli konular ve açıklamalar var.. Buradan bilgilenebilirsiniz.. |
necati bey çok teşekkür ederim ilginize. rica etsem bizi de eklermisiniz listeye.
TUNCAY GÜNAY EBRU GÜNAY (EŞİM) SİNEM GÜNAY (KIZIM) YAŞ 7,5 DENİZLİDEN GELECEĞİZ. |
Alıntı:
Tuncay abi isimleri listeye ekledim.. İlave isimler olursa buraya yazabilirsiniz.. |
ekler seniz sevinirim önder ruaman öner ruaman abimizin kardeşi rastgelsin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İşlem tamam abisinin isminin altında yer alıyor..;) |
Alıntı:
Listenin güncel halidir ... |
Tayguncum benim boyumu posumu iyi biliyosun msj atmıştım sana ama bilemiyorum diyosan bir ara görüşelim....
|
Alıntı:
|
Herkese selamlar,Manisa'dan 3 kişi daha listeye eklermisiniz.
Öner Abi Manisa'dan gidiş/geliş için konuşalım.. 1) Hüseyin İnançlar 2) Sabri Koşaner 3) Tolga Dal |
Alıntı:
|
Alıntı:
Selam arkadaşlar işte güncel liste..;) |
Alıntı:
Gidiş/dönüş için ben gereken planları yaptım bile geriye ince rütüşlar kaldı ;) |
taygun :)
liste dahada fazlalaşmadan sonrası zor olmaması açısından hemen hemen birçok arkadaşımız gurup ile geliyor ve bu gurupların isimlerini ayrı renk ile belirlesek daha iyi olur sanıyorum.;) tekneleride bu renk guruplarına göre ayarlayabiliriz;)ne dersin :) |
Alıntı:
Hasan abi sen hangi gruptasın seni hangi renk yapalım :D pembiş yakışır ;) :) |
Alıntı:
kafana göre yeğeeeen ;) |
Alıntı:
Grup işi önemli olduğu için ayrılma olayına girilirse gerçekten biz tekneler arası dağılımı yaparken çok rahat ederiz gibi gözüküyor. Aksi takdirde organizasyon gününde karışıklık söz konusu olabilir.. |
Arkadaşlar Hasan Balıkçı kardeşimiz beni ve forum arkadaşlarımı organizasyonunuza davet etti. Bana da bu daveti dostluk ve tanışma daveti olarak kabul etmek düştü. Kabul ederseniz ben ve forum arkadaşlarımdan gelmek isteyenler organizasyonunuza katılmak istiyoruz
|
Alıntı:
Organizasyonda sizi mutlu edebilmeyi gönülden isteriz :) İleriye dönük organizasyonlarınıza bizde davet bekliyebiliriz :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
davetimi kabul edip yapılacak olan güzel güne büyük bir anlam katacağın için çok teşekkür ederim.:) sizler gibi saygıdeğer abilerimin bizlerle beraber aynı yolda yürümesi kadar güzel birşey olamaz.:) karşılıksız çıkarsız amatör ruhla yapılan bu organizasyona katılmanız onur verici :) teşekkür ederim haluk abi.:)hem senin hem forum arkadaşlarının başımızın üzerinde yeri vardır.:) saygılar .:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Zannederim başka bir örneği yoktur bu güne kadar. Eğer uygun görürseniz bunu bu şekilde e mail le bütün üyelerinize duyurun ileride sizde uygun görürseniz Ben sizi davetimde bunu tüm üyelerime bu şekilde duyurmayı düşünüyorum |
Saat 05:51. |