![]() |
Alıntı:
|
Eğer yayın devamsa bir istekte bulunmak istiyorum rıdvan abi mümkünse selma hünelden bir ihtimal daha var hepimiz için çal abi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
abi repertuarı genişletmen lazım senin :) yıldız tilbe den gülüm varmı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ALLAH ına kurban abi be oldumu ne demek süper oldu ağzına sağlık abi süper keyif aldım şiirde süperdi abi gecenin bir vakti zahmet verdim sana tekrardan ağzına yüreğine sağlık.Belirttiğin gibi şehitlerimize ALLAH tan rahmet ve ailelerine tüm, yakınlarına sabır diliyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
daha bişi demiyorum abi bravo sen işin pirisin üstat sensin :)Hayırlı geceler abi sağlıcakla
|
Site üyereleri için hayırlı olsun resimli anlatımın süper
|
merhaba arkadaşlar bir süre radyo yaynına ara verdik :( izmirde değildm yıllık izndeyim inşallah bir hafta sonra birlikte olacağız sevgilerimle ;)
|
Alıntı:
Yevmiyenden kesicem ama haberin olsun :P |
Alıntı:
|
yaynımmız başlamıştır, keyifli saatler dilerim ;)
|
yaynımız saat 01'00 kadar devam edecektır, isteklerinizi alabiliriz, keyifli saatler dileriz ;)
|
tüm dostlara hayırlı akşamlar sizleri bu gece (auto dj )ile başbaşa bırakıyorum parçaları kendi seçer kendi çalar :D hadi bakalım ben balığa gidiyorum sevgilerimle ;)
|
yayın devam etmektedir keyifli saatler;)
|
haydı bakalım bu gece fasıla devam ;)
|
haydi bakalım mutlu hafta sonuna hoşgeldiniz:P roman oyun havalarına devam haydi biraz oynayalım ;):helal::helal:
|
yayın başlamıştır radyo rastgelsin keyifli saatler diler ;)
|
yayın başlamıştır radyo rastgelsin keyifli saatler diler ;)
|
Alıntı:
Sana bunu söylemekten utnıyorum :(ama ilk mesajdaki linklerden irtibat sağlanamıyor..:P Winanmp 5 yüklü olmasına rağmen de url erör veriyor.. Bende mi bir sıkıntı var yoksa hatlarda mı?? :D:D:D |
Alıntı:
ling sayfaları açılıyorsa reklamlara tıkla birde ozaman açılması lazım bende açılıyor sayfalar |
Alıntı:
Ok abim oldu şimdi .. Haydi bakalım akşam vakti patlat bir roman havası.. İZMİRLİ TAYLAN dan "Abe kaynana olabilir"..;) |
Alıntı:
|
Abim Teşekkürler ederim..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Diğer Formattakileri Cuma günü isteyeceğim diğerlerini..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abi şu anda misafirim var yanımda ..
Araya girip Muhammet kardeşime Bir selam Yollarmısın.. |
Hatta onun için bir zeybetk kavası da patlatabilirsin..
|
Alıntı:
|
sunucularda yaşanan teknik arızalardan dolayı :(:( biraz ara verdik ,
imzamdaki lingi tıklayıp yeni sunuculara bağlana bilirsiniz ;) |
radyo yanımız başlamıştır keyifli saatler dilerim ;)
|
Abi kaynak dosya okunamıyor ....
"Daha sonra yeniden deneyin ya da sunucu yöneticisine danışın." Dedi kendileri..:D:D |
Saat 04:16. |