![]() |
Alıntı:
|
bende bakıyodum bi çay yapan olsada içsem diye yağıııız :D:D:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Herkeze iyi haftalar.. Hayırlı işler .. Bol kazançlar dilerim.. |
Alıntı:
Tüm dostlara hayırlı haftalar Hayırlı işler. |
Dün gelirsin diye bekledim.:)
Gözlerim yollarda kaldı:'( Bu arada hava raporları tersine çıktı yaktılar bizi :hıııı: |
Alıntı:
Eyvallah kardeşim .. Hoşgeldin .. Hayırlı işler sanada .. Ne zamandır Kahvemi içmemişsindir diya kahve hazırladım.. Afiyet olsun Kardeşim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Sakızlımı bu:D |
Alıntı:
Gelecek olsaydım arardım.. Ama yinede özür dilerim beklettiğim için..;) Malum Cuma günü ayın 15 i idi ..;) Maaş günü:D:D Yengen rahat bırakmadı .. Paraları harcadık hafta sonu .. Hem onların gönüllerini yapalım kiii. Balığa giderken sorun yaşamıyalım..Değil mi Amam..:):D:D:D |
Alıntı:
Tabii Sakızlı Hemde En sakızlısından..;):D:D |
Alıntı:
Sorma dün bende evdeydim bizim hanımda rahat bırakmadı:D:D:D Bi market turuda biz yaptık:deli: Ama ben balığa gitsem daha masrafsız oluyo:deli::D:D:D |
Gerçi ben yıllık rüşvetimi peşin verdim hanıma:D:D:D.
|
Alıntı:
Bana ver bir tio da bizde bakalım çaresine ..:D:D |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Necati abi gelen giden yok bari şöyle karşılıklı bi çay içelim;) |
Alıntı:
Aldım kabul ettim.. Biraz geç gördüm soğuk moğuk ama yinede içtim.. ellerine sağlık kardeşim.. |
|
Alıntı:
:hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: MURATTTTTTTTTTTTT.... Sen beni sevmimisin...... Bana bu Yapılırmı beeeee......:hıııı: :hıııı: |
Seviiim dayı:D:D:D.....
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Kardeşim hoş geldin.. Nerede len benim izmaritler..:confused::confused: Hani resimler..:confused::confused::confused: Süleyman abi arayıp duruyor.. |
du telde yemek yıyıp sana gondereyım ben ımageden yapamadım sayfa yapısı degısmıs galıba bır suru lınk verıyo hangısı anlamadım 10 dk sonra gelıyom aney cagırııı yemekkk yemekkk :D:D:D:D
|
Yağızım hoşgeldin
Nerde bakayım fotolar. Kızdırma necati abimi:hıııı::hıııı::D:D |
Alıntı:
Çupracı yağız oldu izmarit yağız:D:D:D:D:D |
Alıntı:
:D :D :D :D :) :) :) :) Tekneden ancak bunlar tutuluyormuş Muradım.. Süleyman abi çoook güzel izmarit dedi bende sipariş verdim.. Amam fotolar bile gelmedi ki Balıklar gelsin..:hıııı::):D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak biz çağırıyoz mercan geliyo nasipse:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak misafirlere yedirmiş benim izmaritleri .. Bizde balık bekliyoruz burada :hıııı::hıııı: |
Alıntı:
Sen merak etme abi gidelim beraber nasipse alırız balıkları;) |
Bu hafta erkek mercan ziyafeti vardı bizde:helal:
Bi lezzetli sorma mübarekler:);) Bence denizin en lezzetli balığı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Alın bakalım kahveleri .. Yorulmuştur parmaklarınız.. Muratt.. Yağız..Serkan..VE ben.. Afiyet olsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Afiyet olsun kardeşim.. Alıntı:
Afiyet olsun kardeşim..heee sakızlı ne olacak..?? Serkanın kahve soğuyor isteyen içebilir.. |
Alıntı:
|
Saat 18:57. |