RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

musty 27-04-2010 20:01

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82436)
Smrin olur abi :)tavşan kanı çaylarrrrrrrrrrrrrrrr

aydın benim çay açık kardesım

Aydın35 27-04-2010 20:02

Hemen abi :)sen iste yeterki hele o trofelerin hikayesini bir güzel anlatıcaksan semaveri masaya yanaştırayım abi :)

musty 27-04-2010 20:03

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82439)
AHHAHA ben bişi yapmadım mustafa abi :)Alo alo abi şarjı mbitiyo kapanabilir bilgisayar :D

bak bilgisayarın sarjı olmaz bunu biliyorum :D nasılsın kardeşim :)

Hasan BALIKÇI 27-04-2010 20:04

hadi aydıııın çaylar nerde abim :D:D

Aydın35 27-04-2010 20:09

geldi abiiiiiiiii buyrunnnn çaylarrr abi çay resmi koyuluyomu ben bulamadımda :D

Aydın35 27-04-2010 20:12

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82443)
bak bilgisayarın sarjı olmaz bunu biliyorum :D nasılsın kardeşim :)

:)Saol abi hamdolsun idare ediyorum sende iyisindir inşallah.HAH şöyle ya bu kahve olayı iyi olmuş formu kirletmeden laflayalım biraz şurda Mustafa abi alınmadın inşallah bana saygıdeğer üstadımızsın sürçü lisan ettiysem affola.En kısa zamanda seninlede tanışmak isterim abi bakma ben ince eleyip sık dokuyan bir insan değilim biraz damdan düşme yazarım yazılarımı ama kalben kötü bir niyet taşımam bunuda belirtmek isterim.

musty 27-04-2010 20:19

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82441)
Hemen abi :)sen iste yeterki hele o trofelerin hikayesini bir güzel anlatıcaksan semaveri masaya yanaştırayım abi :)

semaver büyük olsun kardeşim ilk 2.500gr lık nasıl geldi biliyormusun Aydın kardeşim ilk başta bi cırt cırt sesi geldi fakat dedim herhalde yosuna takıldı daha sonra çekmeye başladım rapaladedim kayanın arasına girdi gelecek gibi değil büyüklerimden hep dinlerdim sinarit geldimi sanki beton çekiyorsun baktım yok dedim tekrar bu takıldı kopartırcasına çektim bir an boşluk oldu başladım çekmeye ayna gibi parlıyor :) tamam dedim yakaladım sinariti ikinci daha bilinçli oldu kardeşim taktım düşük devire getirdim balığı dönüş yolunda artık Allah bereket versin dedim yeter tam dönüyorum bir şey fişekliyor sabahta kılıç gördüm 5-6 kez fişekledi kardeşim motoru durdurasıya kadar bel kemerini takasıya kadar nasıl fişekliyor kardeşim kılıç dedim bu makina şarkı söylerçesine ses çıkarıyor kardeşim en sonunda taktım yine ağır devire başladım çekmeye bir gördüm balığı zaten bende kaybettim kendimi inan ben boyle birşey az yaşadım yaşamadım gibi bir akya bir orkinos kaçırdım kardeşim oyüzden bunu da içeri alınca başladım bağırmaya :Dbir kusmaya başladı balık kaya balıkları kalamarlar sonra zaten direk araba :):D

musty 27-04-2010 20:23

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82446)
:)Saol abi hamdolsun idare ediyorum sende iyisindir inşallah.HAH şöyle ya bu kahve olayı iyi olmuş formu kirletmeden laflayalım biraz şurda Mustafa abi alınmadın inşallah bana saygıdeğer üstadımızsın sürçü lisan ettiysem affola.En kısa zamanda seninlede tanışmak isterim abi bakma ben ince eleyip sık dokuyan bir insan değilim biraz damdan düşme yazarım yazılarımı ama kalben kötü bir niyet taşımam bunuda belirtmek isterim.

rica ederim kardeşim ne demek ben kım olursa olsun elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum dükkanımada beklerim herdaim :) çayımı kahvemi içmeye beklerim :)

Aydın35 27-04-2010 20:26

Abi süper ya hayatımda hiç sırtı yapmadım son günlerde çağımızın av metodu jigginge fazlasıyla odaklanmış durumdayım nerden bi yazı bulursam defalarca okuyorum en kısa zamanda gerekli alet kombinasyonlarını ve luresleri edinip bu konuda tecrübe kazanmak istiyorum karadan yapmaya çalıştığım avların çoğunda hüsran yaşadım insan bu balıklarıda görünce fena halde imreniyor.Ama kara avınıda bırakmış değilim tabi benim için avcılığın her türlüsü mübah bu konuda kendime bir arşiv hazırlama aşamasındayım yabacı sitelerden tutunda yerel sitelere kadar paylaşımın olduğu her yerde araştırma yapıyorum inşallah bir gün hep beraber avlanma şansımız olurda görürüz yakından şu sinoları :)

Hasan BALIKÇI 27-04-2010 20:32

oh oh maşalllaaaaah allah muhabetinizi bozmasın :soru::soru:

Saat 19:52.