RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Aydın35 27-04-2010 21:52

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 82521)
Hoşbulduk Aydın ;)
Nasıl gidiyor :soru:

Abi çok şükür sağlığına duacıyım 3-5 laflayıp beyin fırtınası estirioz az buçuk :)Tekneler konusunda botlar konusunda bilgi alıyorum mustafa abiden seninde kullandığın bir deniz aracın varsa veya tatlısu bilmek isterim abi

musty 27-04-2010 21:54

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82522)
Anladım abi o zaman bot üzerinde yoğunlaşayım birazda açık denize çıkabilirmiyim bunla mesela çeşmealtına gitsem alman adasına gidebilirmiyim az dalgalı bir havada yoksa denizin yoğurt gibi olmasınımı beklicez?

zaten zamanla pratikleşeçeksin kardeşim bot uçar gider hız bakımından fakat çok kötü havada büyük tekne ler bile koylara yanaşıyor yine sen araştır fakat ben 4-5 senedir kullanıyorum beni olda bıakmadı aksilik yapmadı hiç kardeşim

adolomorola 27-04-2010 21:56

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82523)
Abi çok şükür sağlığına duacıyım 3-5 laflayıp beyin fırtınası estirioz az buçuk :)Tekneler konusunda botlar konusunda bilgi alıyorum mustafa abiden seninde kullandığın bir deniz aracın varsa veya tatlısu bilmek isterim abi

Foçada Valinor adlı bir tekne var arasıra tekneyle çıktığımız oluyor tabi ancak senede ya 2 ya 3 defa gititğimizdede arasıra dümenine şöyle elimizi sürüyoruz tabi ;)
Nasıl kaptanlığım iyimi ?:D:D:D

Yok be Aydın'ın ne botumuz nede ufakta olsa bir teknemiz var :'(:'(:'(

Aydın35 27-04-2010 22:00

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 82524)
zaten zamanla pratikleşeçeksin kardeşim bot uçar gider hız bakımından fakat çok kötü havada büyük tekne ler bile koylara yanaşıyor yine sen araştır fakat ben 4-5 senedir kullanıyorum beni olda bıakmadı aksilik yapmadı hiç kardeşim

abi bahsettiğin alet bunun 40 cm ufağı heralde fiyatta pek fena değil ahşap tabanlı yanlız aliminyum değil 4,20 ile 4,60 arasında 200 lira fiyat farkı var kayda değicek bi para değil o kdr parayı verdikten sonra
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu botu alsam 5 kişi rahat avlanırım heralde birde kaç hp bi honda motor lazım buna?

Mehmet BODUROĞLU 27-04-2010 22:01

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 82525)
Foçada Valinor adlı bir tekne var arasıra tekneyle çıktığımız oluyor tabi ancak senede ya 2 ya 3 defa gititğimizdede arasıra dümenine şöyle elimizi sürüyoruz tabi ;)

Aleyküm selam Öner'im.
Hoşgeldin.
Olacak olacak, ufakta olsa bir botumuz olacak.
Az daha sabır kardeşim ;)

Aydın35 27-04-2010 22:02

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 82525)

Abi inşallah ALLAH sana en güzellerini nasip eder bizde senin teknen hakkında öle deriz zamnında bir öner abimiz vardı saolsun bizi balığa çıkartır bizde belki birgün bizde sahip oluruz diye uğur getirsin diye teknenin dümenine elimizi sürterdik deriz

adolomorola 27-04-2010 22:02

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 82527)
Aleyküm selam Öner'im.
Hoşgeldin.
Olacak olacak, ufakta olsa bir botumuz olacak.
Az daha sabır kardeşim ;)

Vay Mehmet nasılsın bakem :soru:
Nişan nasıl geçti :soru:

Taygun KOCABIYIK 27-04-2010 22:03

Cümletten hayırlı geceler.
Necati abinin tekneye mazotu koyun istediğiniz yere götürsün sizi yahu :D

adolomorola 27-04-2010 22:04

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82529)
Abi inşallah ALLAH sana en güzellerini nasip eder bizde senin teknen hakkında öle deriz zamnında bir öner abimiz vardı saolsun bizi balığa çıkartır bizde belki birgün bizde sahip oluruz diye uğur getirsin diye teknenin dümenine elimizi sürterdik deriz

ALLAH Hepimize gönlümüzden geçenleri versin (amin)

adolomorola 27-04-2010 22:05

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 82531)
Cümletten hayırlı geceler.
Necati abinin tekneye mazotu koyun istediğiniz yere götürsün sizi yahu :D

Bu gece rüyasındamı almış...:D:D

Saat 20:06.