![]() |
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler Bol kazançlar dilerim.. Alıntı:
Sanada hayırlı işler dilerim.. |
Alıntı:
aleykumselam teşekkur ederim Necati abicim sanada hayırlı işler desem mi kolay desem daha iyi sanırım kolay gelsin abicim :) |
Alıntı:
Kardeşim sen bilirsin artık.. Mustafa bak şimdi yanlış anlama .. Sabah kahveyi açan çayları demler servisi yapar..;) Şöyle orta demli Tavşan kanı bir çay istesem nasıl olur??;) |
Alıntı:
tabiki abicim nedemek buuyruuun çaylar geldiii :) tavşan kanı bunlar buyruun Necati abi kaç şeker :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hani bana çay yok mu? :) :) |
Alıntı:
Ne işin var senin bu saatte karada bakayım şimdi denizde olman gerekindi Hava çok güzel.. Yoksa gökan götürmedimi seni :D:D:D Çayları Mustafaya söyledik ama çay gelmeden şeker sordu .. Ona kalırsak yandık.. Neyse ben yapmıştım zaten.. Buyurun bakalım afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
:)çaylar var da görüntü yok bende Necati abicim :Do yüzden :)soğumuş çaylar :) buyrun geldiii |
Alıntı:
Benim kalfa ortalarda yok..:((Murat ADAK) Sanırım Çerez Kavuruyor..:) Onu çıraklıktan aldım kalfalığa getirdim çay ocağında.. Maaşınada zam yaptım..:D:D Ocağa ne zamandır bir çırak arıyordum..:) Tam senin bu işi kıvıracağını düşündüm ama düşüncelerim de biraz yanıldım..:oha: Hele bir Muradım gelsin..Senin onun ellerıne bırakacağım..;) Biraz sana intibak versin..Sonra ikinize Çay ocağını Devredeyim.. Olmamı??;):D:D:D:D |
Cümleten selamunaleyküm..
Hayırlı işler Bol kazançlar dilerim.. Keyifli forumlar.. |
Saat 22:34. |