![]() |
Alıntı:
Oh oh iyi maaşallah.. Bende bir an Hasan Abimi genç yaşta kaybedeceğiz diye kormuştum..:D:D |
selamlar Necati hocam son zamanlardaki bireysel aktivitelerimin sıklığından dolayı evde hanım istikametinden rüzgar 5-7, ondan dolayı beni mevcut organizasyona katılımdan mazur görmeni rica eder hayırlı günler dilerim..
|
Alıntı:
Hayırlısı olsun ama daha zamanımızda var..;) Aşağıda bir link veriyorum..;) Linkdeki bilgileri bir uygula belki evdeki muhalefeti yıkabilirsin..;):D:D:D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
hava muhalefeti..
Alıntı:
|
burak kardeş yengeye de balık sevgisi aşıla:) al gel yengeyi de üstat süleyman abinin dediği gibi izin derdine son ben öyle yaptım ufaklığa bile aşıladım balık tutmayı :):):):)
|
tuncay abi valla aşıyla falan olsa keşke genede sağol bu sefer olmaz belki bidahakinde görüşürüz mutlak, sağlıcakla kal..
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar.. Uzun zamandan beri kimse kimseye çay ısmarlamıyor..:P Ocak battı batacak..:hıııı: Ayağınız tekrar alışsın bari ..;) :helal:Buyurun sabah çayları benden.. Afiyet olsun..:helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bir çayla kurtulamazsın patron :D
Yemekler senden bu gün :D |
Necaticim, Taygun arkadaşımızın dediği gibi bir çayla kurtulamazsın. Ama ben daha kanaatkarım bir tek sakızlı kahveye fit olurum ne dersin?
Ayrıca benide başına sardırma ben emekliyim biliyorsun. Yani boş gezenin boş kalfası. Sağlıcakla kal. Sevgiler. |
Saat 22:33. |