![]() |
kamil abi oncelıkle davetın için saol. bende çok isterim nasıp dıyelim belli olmaz bakarsın yarın ordayım hayat bu. abi tabi latıfe ediyorum yav evlat ayrılırmı hayırlsını versın hak taala.
|
kamil abi ne işle meşgulsun, balığa ne zaman çıkıyosun. ben bugun nıyetlendım ancak deniz kenarından döndum. su bu sene çok bulanık burda. ılk defa oluyo böyle. bakalım ne zaman duzelecek durum kotu valla sabrım kalmadı. hayırlı akşamlar
|
herkese günaydın, hayırlı cumalar olsun..
|
Cumanız mubarek olsun günüz aydın işleriniz rast gitsin dostlar.:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Cümleten Selamunaleyküm.. Cumanız mubarek olsun.. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. (Tekaütlerede iyi istirahatler..:D:D) |
Üstüme alındım Necaticim. Dileklerine ben de katılıyorum. Herkese hayırlı günler diliyorum.
|
herkese ıyı hafta sonları, ıyı tatıller ve bereketlı avlar dılıyorum. paylaşımlarınızı beklıyoruz. sevgıler rastgele.
|
Hafif serpintili karışık rüzgarlı bir hafta sonundan sonra herkeze bol güneşli hayırlı işler bereketli avlar ; güzel bir hafta dilerim..
|
günaydın arkadaşlar balığa gidenlerin iyi haberlerini bekliyoruz, Necati hocam oğlanın sınavı iyi geçmiştir umarım, herkese hayırlı haftalar hayırlı işler dilerim..
|
Saat 11:31. |