RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Aydın35 07-06-2010 06:54

herkese günaydın bol kazanclı günler hayırlı işler iyi bir hafta diliyorum.

Necati ARAT 07-06-2010 07:34

Alıntı:

Mırmır tafarından gönderildi (Mesaj 86328)
Hafif serpintili karışık rüzgarlı bir hafta sonundan sonra herkeze bol güneşli hayırlı işler bereketli avlar ; güzel bir hafta dilerim..

Eyvallah abim sanada günaydınlar..;)

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 86330)
günaydın arkadaşlar balığa gidenlerin iyi haberlerini bekliyoruz, Necati hocam oğlanın sınavı iyi geçmiştir umarım, herkese hayırlı haftalar hayırlı işler dilerim..

Teşekkürler Burak abi Sanada günaydın hayırlı işler..
Abi sınava gelince Oğlanın dediğine göre çok iyi hatta tv de beraber çözümde yaptık iyi görünüyor..
Ama geçen senede öyle dedi 6. sınıf SBS den 362 aldı:D:D

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 86333)
herkese günaydın bol kazanclı günler hayırlı işler iyi bir hafta diliyorum.

Eyallah aydınım Bir mukabele..;)

Aydın35 07-06-2010 07:44

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 86337)

Abi sınava gelince Oğlanın dediğine göre çok iyi hatta tv de beraber çözümde yaptık iyi görünüyor..

Nasılsın Necati abicim hoşgeldin.

Necati ARAT 07-06-2010 07:50

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 86338)
Nasılsın Necati abicim hoşgeldin.

Eyvallah Aydın Kardeşim teşekkürler iyilik şükür Allaha ..
Sen nasılsın İşlerin Nasıl Keyfin Nasıl..??

Aydın35 07-06-2010 07:53

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 86339)

Eyvallah Aydın Kardeşim teşekkürler iyilik şükür Allaha ..
Sen nasılsın İşlerin Nasıl Keyfin Nasıl..??

Abi çok şükür bende iyiyim gececiyim bu hafta az önce geldim bende işten yatmadan önce bir bakayım selam vereyim dedim az sonra uyku moduna geçicem. :)

Aydın35 07-06-2010 07:57

Müsadenizle ben istiharat moduna geçiyorum herkese tekrardan saygılar ,sevgiler hayırlı işler.

Necati ARAT 07-06-2010 07:58

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 86341)
Abi çok şükür bende iyiyim gececiyim bu hafta az önce geldim bende işten yatmadan önce bir bakayım selam vereyim dedim az sonra uyku moduna geçicem. :)

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 86343)
Müsadenizle ben istiharat moduna geçiyorum herkese tekrardan saygılar ,sevgiler hayırlı işler.

Kardeşim Sana iyi istirahatler..
Rüyanda Güzel Trofelerle Birlikte ol..

brkknc 07-06-2010 11:19

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 86337)

hayırlısı patron inşallah muhaffak olur, görüşmek üzere..

iboarmutlu 07-06-2010 15:01

cümleten selamın aleyküm. herkese hayırlı bi hafta diliyorum. sızlerle bi anımı paylaşmak istıyorum maksat muhabbet olsun. gene bizim meşhur kayalardayız abi. istavrite çapari atıyoruz. yanımdada bacanak var. oltasıda 2 metre kamış ve 25 lik makina falandı. neyse atıp çekerken bunun kamış bişeye takıldı zar zor çekmeye başladı. kamışı bukuldukçe bukuldu makınasıda ağlamaya başladı. bacanakta hiç ses yok. çekmeye uğraşıyo biz sorduk ne oldu bişeyemi taktın diye . ozaman dedi, yok balık var diye. herkez donduk abi bacanağı seyrediyoruz.kayalıklara 3,4 metre kala balık yuzledi balığın sadece sırtını görebildik bi kafa atıp bacanağa hello dedi abi balık. hepimiz şoktayız tabi. acaba ne balığıydı diye. büyük ihtimal levrekti. oküçük makınayla o balığı çekmesi hiç gözümün önünden gitmiyo. hem komik hemde üzücü bi gündü sevgiyle kalın.

iboarmutlu 07-06-2010 15:18

hızımı alamadım bıtane daha anlatıyım. bızim burda bi adnan abimiz var ressamdır kendisi. bi gece kayalıklarda balık tutuyordu yanına uğradım. rast gele dedım varmı bişey. ibo dedi bılıyomusun dün gece ne yakaladım. ne dedim abi. sımsiyah bi tane yılan çektim dedi. abi ne dıyosun dedim ya, ızgarasınımı yaptın tavasınımı dedım. oltayı kestim attım dedi. siz siz olun aman diyim dikkat edin yani. geceleyin oltanıza ne geleceği belli olmuyo demekki. tabi böyle şeyler dostlardan uzak olsun hoşça kalın

Saat 17:16.