![]() |
Süleyman ve Oğuz Abi`ye selamlar..
Bugün devamlı bahsi geçen ünlü çayını içmek ve muhabbetini dinlemek için Süleyman Abi`ye uğradım, o yoktu ama sağolsun Oğuz Abi ile tanıştım internet harici karşılıklı muhabbet her zaman tercihimdir. Oğuz Abi balıklar güzel ellerine sağlık teknen hakikatten çok güzel ve temiz. Sohbetin güleryüzün ve ilgine çok teşekkür ederim..Süleyman Abi sana mutlaka bir daha uğrayıp çayını içeceğim görüşmek üzere..
|
Alıntı:
Bak kime niyet kime kısmet..:) Oğuz abim iyidir, iyiki denk gelmişsiniz..:helal: Süleyman abi eve gitmişti ..:( Keşke beni arasaydın hemen kaptanıda arardık emin ol çıkar gelirdi..:) Neyse başka sefere işallah.:P Burak abi sen izini koparamadın mı daha??:confused: Bak bir günün kaldı onagöre..:D Benim yanımda her daim bir kişilik yer var bilesin..;) |
Alıntı:
|
Necati kardeş sabah ilk iş organizasyonla ilgili görüşlerini ve resimleri bekliyorum, fazla merakta bırakma..
|
Alıntı:
Hem gelemiyorsun .. Hem merak ediyorsun..:):D:D:D |
Cümleten Selamunaleyküm..
Güzel bir haftasonun dan sonra.. Gerçekleşen, sorunsuz geçen tekne organizasyonundan sonra.. Herkeze iyi haftabaşları .. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
Tün dostlara sağlıklı bol kazançlı haftalar diliyorum
|
Alıntı:
Bak hele sana ne diyeceğim.. Buralara kadar geldin .. O kadar foto çekildin.. Hiç mi Balıklarla birlikte foto çektirmedin.. Yap bir avatar resminide Neşeli yüzünü her daim görelim bizi mahrum etme..;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abim emin ol ben bile merak ediyorum resimleri ..:oha: Bende 1 tane bile foto yok..:( nasıl olsun paylaşılır kendi halimi çook merak ediyorum..:D:D Abim bilirsin ki org işleri çok zor..;) Bu zorlukların altında kalkabilecek yönetim ekibine sahibiz..:helal: Bu ekip daha önceki forumculuk hayatlarında da çok tecrübeli oldukları için, altından rahatca kalkabilecek kabiliyetteler..:helal: Şükürler olsun ki sorunlardan keza Kazasız Belasız bir organizasyonu geçirmek bizleri Ziyadesi ile mutlu etti ..;) Umarım Misafirlerimizde Mutlu ayrılmışlardır..;) Sürçü lisan ettikse Af ola...........:helal::helal::helal::helal: |
Saat 22:27. |