RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Necati ARAT 14-06-2010 10:19

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 86883)
Yalnız ben karpuzun resimlerini çekmeyi unutmuşum:)

Evet çekemedik ama ..
org bitişinde bir karpuz buldum o çekilmiştir sanıyorum..:D

Kamil ESEN 14-06-2010 10:20

Yağızımmı?O kan kırmız olmuş kesmece:)

Kamil ESEN 14-06-2010 10:21

Bende ki fotolar evdeki pc de.Akşama eklerim siteye..

Taygun KOCABIYIK 14-06-2010 10:21

Yanıyorum abiler :) her tarafım kırmızı ama sadece ayaklarım acıyor inanılacak gibi değil :D

Bu arada Tuncay abim ben söylemiştim kaşıntı mevzusunu biliyorsun. Harun abiye artık hiçbir ilaç kar etmez :D Bu arada arkadaşım Sinem'e de çok çok selamlar sevgiler benim için bol bol öp onu :) Şöyle de ayrıca "abin denize düştü" :D Yorgunluktan uyuyup kalmıştı vedalaşamadık onunla :)

Ha birde sizin karpuzlardan yiyemedik biz :( Ama yeşilliklerin hepsi akşam bizim teknede kalmış bütün gün "meeee, beeee" diye diye yedik :) çok taze çok lezzetliydi. Birdaha gelişinde özellikle o ekşi ottan istiyoruz :)

Alıntı:

kekeme tafarından gönderildi (Mesaj 86879)
her arkadaşa hayırlı haftalar diliyorum.
her birinizle ayrı ayrı tanışmasam bile 3-5 arkadaşla bire bir el sıkışmak ve azda olsa muhabbet etmek beni memnun etti.hasan necati anıl ve ismini hatırlayamadıgım bir kaç arlkadaşım.teşekkür ederim.toplu amma ayrı ayrı kopuşların başladıgı ve düzenden kopuldugu bir organizasyon olmasına karşın oskar isimli teknedeki manisa gurubu -boduroglu- ailesi ile kaynaştık ,hoş muhabbet ettik,ortak kararlar aldık balık olmamasına ve kaptanımızın org nizasyon konusuna her nekadar haiz olmadıgını bilmemize karşın, bizler bir arkadaş gurubunun olması gerektigi gibi bir gün geçirdik.tekne sahibinin konuya haiz olmayışı.denizde bir balıkçı için olmassa olmazı.çay ve kahve meselesi, bizleri bir tiryaki olarak esir etti diyebilirim.çünki. bunları tekne sahibinin karşılayacagını ben gibi manisalı dostlarım da siteye düşen nottan okuduk.ve güvenerek tedariksiz geldik.ikinci olarak tekne sahibinin bana verilen talimat yerimizde kalacagız demesi ve adeta zorlanarak yer degiştirmasi ve buradan dönecegiz artık.hepimizde hoşnutsuzluk yarattı.hepimizin aldıgı ortak düşünce. av için olumsuz bir tavır.bir daha bu tekneyle olmaz.kekimesinin ortak alınması olmuştur.ücret fazla önem arzetmiyor.ama amaç belli.balık tutmak ve kaynaşmak.kaynaşma 10 numara.tekne -bizce sınıfı geçemedi.defalarca tekne kiralayıp denize açılmış , denizde çalışmış, bir kişi olarak.tekne sahibinin bu işi , sadece dün ,gelir amaç güttügü belirlendi. ve oraya gelen müsafirlerin bu konuda tekne ve sahibinin sınıfta kaldıgıdır..yaktıgı yakıt bellidir.tutumu ortadadır.
verdigimiz ücret ise normaldir.normal ve günlük prosedür uygulanmıştır. teknecinin biraz da olsa bizlere yer konusunda yardımcı olması vebizleri memnun etmeye çalışması idi. biz fazla birşey istemedik. balık kıttı zaten gereginden fazla geç kalındı.ne olurdu daha 2 kere çapa alıp 3-5 litre yakıt yaksa.KAÇ LİTRE YAKIT YAKTI. bende varım bu dostlugu pekiştirmeye ve yalnız mazot parasına ....normal prosedür.ver gülüm al gülüm.büyüy yalan ve aldatmaca.ben açık konuşurum.asla saygısızlık etmem.birtakım tekne sahipleri balık avına meraklı dostlarımızı ,bu işin populitesi arttıgı için malesef kümeste yolunacak kaz. gibi görmeleri hiçde küçümsenecek bir olay degildir.bu konuda degerli org.sahiplerinin
hiç bir iniltisi yoktur.yanış anlaşılmasın.necati,hasan ve anıl kardeşim in lütfen alınmalarını istemiyorum. tüm mesele tekne sahiplerinin kişisel çıkarları ve yaklaşımlarıdır.
en kısa zamanda sizlerle tekrar av yapmak isterim .yaklaşımınız ,sevecen ve içten dost canlısı davranışlarınız,bu istegimi veya dilegimin göstergesidir.
saygılar sunarım.ömer ataç.

Ömer abi merhabalar sabah el sıkıştığın bir kaç arkadaştan biride ben oluyorum :)

Bahsettiğin konu gerçekten beni üzdü. Oradaki kaptan bizi temsil ediyordu bu hareketiyle bizi mahçup duruma düşürdü şuan. Yinede biz eğrisiyle doğrusuyla biz elimizden geleni yaptık. Bu organizasyondan bahsettiğin konularda elbet dersler alındı. Birdaha çok daha planlı, programlı olacağına eminim.

Herhalde Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde AMATÖR olarak bir sitenin bu kadar insanı bir araya toplaması, bu kadar kişiyle, bu kadar tekneyle balığa çıkması şahit olunmuş bir durum değildi :) Gerçekten akşam üzeri çekilen fotoğrafta kareye sığmadık acelesi olup aramızdan ayrılan arkadaşlarımız olmasına rağmen. Emeği geçen, organizasyona özellikle İstanbul ve Denizli'den katılan herkese teşekkürler. Manisa demiyorum çünkü artık onlara biz alıştık Manisa-İzmir bir oldu :)

Necati ARAT 14-06-2010 10:21

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 86885)
Yağızımmı?O kan kırmız olmuş kesmece:)

:D:D
Yok yok Yağız değil..
Oda ayrı bir konuda .... neyse..

Ama senin o Taaa Manisalardan getirdiğin karpuz hala aklımda kaldı..:D
Ne zaman yeriz onu ..
Manisada bir baraj kenarında mı acaba..:confused:

Kamil ESEN 14-06-2010 10:22

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 86888)

:D:D
Yok yok Yağız değil..
Oda ayrı bir konuda .... neyse..

Ama senin o Taaa Manisalardan getirdiğin karpuz hala aklımda kaldı..:D
Ne zaman yeriz onu ..
Manisada bir baraj kenarında mı acaba..:confused:

Sazan dönemi açıldı.Birde sazan organizasyonu yaparız..Karpuzlar benden.;)

Kamil ESEN 14-06-2010 10:23

Gelirmisiniz sazan avına?

Necati ARAT 14-06-2010 10:23

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 86889)
Sazan dönemi açıldı.Birde sazan organizasyonu yaparız..Karpuzlar benden.;)

Tamam abi karpuzlar senden benden de yemesi..

Pekiii.Saç kavurmayı kim yahpacak??

Taygun KOCABIYIK 14-06-2010 10:24

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 86881)
Ömer bey organizasyonda illaki kişisel hatalar olmuştur.130 kişilik bir grup ta hiç hata olmaması mümkün değil.Kişisel yanlışları burda yazınca siteye karşı ve harcanan emeğe karşı haksızlık ederiz.Tekne sahibini ,organizasyonu yapan arkadaşlara özelden bilidirirseniz bir daha hepimizi korumuş olursunuz.Bizim kaptanımız çayımızıda yaptı,soğuk suyumuzu bile ayarlamıştı sağolsun.Aslında tanıştığımız için Süleyman abiyle av yapmak istiyordum.Ama iyi ki Metinle av yapmışım.Toplamda 10 kadar balık tuttum ama çok güzel bir gün geçirdim.Bende buradan Metin arkadaşıma teşekkür ediyorum.

Metin abiyle sık sık görüşüyoruz kendisi gerçekten hoşsohbet, iyi bir insan.

Nasıldı abi? Diye sordum balık yoktu çok üzüldüm dedi. Ardından grup nasıldı diye sordum? Grubum harikaydı benden çok her işe koştular, muhabbet gırlaydı çok keyifliydi dedi. Duygular karşılıklı yani kamil hocam yalnız karpuz yiyemedim :(

Kamil ESEN 14-06-2010 10:24

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 86892)

Tamam abi karpuzlar senden benden de yemesi..

Pekiii.Saç kavurmayı kim yahpacak??

O işi en iyi Doğanla Öner yapar.?

Saat 21:46.