RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Kamil ESEN 14-06-2010 10:31

Ben yemeğe kaçıyorum.Görüşürüz..

kekeme 14-06-2010 10:32

taygun teşekkür ediyorum.umarım birdaha başka sefere.mutlaka olumsuzluklar olacaktır.her insanı memnun edemessiniz.öylede bir iddaa olamaz.
benim bahsettigim konu gayet açık yazdım.tekne sahipleri.tok adam açın halinden anlamaz.açı doyurursun.tok adam doymaz.konu ücrette degil.olmamalı.ama verilen yazılan tahütler var.bunları tekne sahipleri eger biliyorlarsa yerine getirmek ile mükelleftirler.bu ara teknede manisalı dostlarımız karpuzu bıraktı.balık yakalayacagız diye onu bile yiyemediler.eger ayni karpuz ise.hehehe.

Taygun KOCABIYIK 14-06-2010 10:32

Ben bulaşık yıkarım, tam otomatik 38 programlı A+++++ enerji sınıfı :D

harun982 14-06-2010 11:02

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 86826)
Cümleten Selamunaleyküm..

Güzel bir haftasonun dan sonra..
Gerçekleşen, sorunsuz geçen tekne organizasyonundan sonra..

Herkeze iyi haftabaşları ..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim..

aleykümselam

gerçekten çok güzel bir hafta sonuydu,özellikle bizi evinde misafir eden süleyman abime sonsuz teşekkürler hepinize.
kendinize iyi bakın.

harun982 14-06-2010 11:07

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 86878)
Yağız kardeş harunun neden kaşındığı belli :) 15 gün kaşınır bu gidişle 15 gün sonra oradayız. Yoksa kaşıntıdan telef olacak yada beni telef edecek:)

valla dönüş yolunda otobana girmeden bi benzin istasyonu var çay içmek için durduğumuzda,işte orada bende kaşıntı başlamıştı:D

Tuncay GÜNAY 14-06-2010 12:45

taygunum size 2 tane karpuz bırakmıştım giderken hasan balıkçının arabasının yanına 1 adet süleyman kaptanın teknesine 1 adet yeseydin ya :)
taygunum bizim buralarda bir laf vardır AĞZINI DEDİL GÖZÜNÜ AÇ neyse 15 gün sonra ben sane denizliden getiririm karpuzzz mercanla değişiriz :D :) olurmu

Tuncay GÜNAY 14-06-2010 12:49

manisaya bende gelirim karışmam kahveyi de çok iyi içerimm :)
bu arada necati abi karpuzları size bıraktımm nasıldı güzelmıydi. :)

Necati ARAT 14-06-2010 12:53

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 86922)
taygunum size 2 tane karpuz bırakmıştım giderken hasan balıkçının arabasının yanına 1 adet süleyman kaptanın teknesine 1 adet yeseydin ya :)
taygunum bizim buralarda bir laf vardır AĞZINI DEDİL GÖZÜNÜ AÇ neyse 15 gün sonra ben sane denizliden getiririm karpuzzz mercanla değişiriz :D :) olurmu

Tuncay abi konuya açıklık getireyim ben müsadenle..

Hasan abinin arabasının yanına bıraktığın karpuzu.....:
Ben Yağız Doğan Hüseyin Elif Serkan Ali Rıza abi. Ali abi Gökhan Uğur V ismini saymadığım 2-3 kişi beraberce yedik ...
Hakkını helal et abim..

Tuncay GÜNAY 14-06-2010 12:59

afiyet şeker bal olsun. biz zaten onları sizlere bırakmıştık biz bekleyemedik. kusura bakmayın düşündük ki sizler daha orada olacaksınız çay kahve dosluk muhapbeti falan takılırsınız. o arada yersiniz düşüncesi ile. :):)

The Lunatic 14-06-2010 13:03

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 86925)

Tuncay abi konuya açıklık getireyim ben müsadenle..

Hasan abinin arabasının yanına bıraktığın karpuzu.....:
Ben Yağız Doğan Hüseyin Elif Serkan Ali Rıza abi. Ali abi Gökhan Uğur V ismini saymadığım 2-3 kişi beraberce yedik ...
Hakkını helal et abim..

Süper olay :D :D :D Gazete manşetlerini görür gibiyim:

"Rastgelsin organizasyonunda karpuz skandalı" :D

N.A ve arkadaşları Hasan Balıkçı'nın arabasının yanındaki karpuzu acımasızca yedi. Olay hakkında konuşan Tuncay Abi "Hepsi canlarım, ciğerlerim. Afiyet olsun" dedi. Yetkililer olay hakkında soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüleceğini, sorumlular hakkında kamu davası açılacağını" söyledi.

D.H.A

Saat 16:50.