![]() |
Necati abi bende seni arayıp onu söyleyecektim sana mesela msn gibi açık olanı görebileceğimiz bi sohbet odası oluşturabilirsen süpper ötesi birşey olur valla.
|
Cümleten selamunaleykum.
Tüm dostlara hayırlı işler hayırlı günler. |
Alıntı:
Yanık var mı yanık??? Ben hala domates gibiyim :D |
Alıntı:
Taygun cum benim ayakları görsen gülmekten yerlere yatarsın. ayağımda spor ayakkabı,patik çorap vardı bende hiç çıkarmamıştım. resmen kırmızı beyaz şu anda :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Tüm dostlara selam olsun.. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. Org resimlerini merak edenler varmı ..:D:D Biraz daha bekleyin o zaman.. Sizin için en iyisini yapmaya çalışıyorum..;) |
Alıntı:
Bu arada Sinem'e bir mesaj yollamıştım geçtiğimiz sayfalarda arada gözden kaçtı herhalde mutlaka okusun Tuncay abi ona :) |
Tüm dostlara selam. Sabahtan kahveye uğrayamadım işleri biraz sallamıştım da birikmişş anca bitirdim. :)
|
ARKADAŞLAR 26/06/2010 TARİHİNDE İZMİR GÜZEL BAHÇEYE BALIĞA GİTMEYİ PLANLIYORUM BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA TABİ. :D şimdiden duyurayım dedim. gelirken karpuzda getireceğim haberiniz olsun:D :) necati abi seversin sennn :) damla sakızlı kavemi isterim ona göre.
|
taygunun nasılsın? sanırım yorgunluk geçmiştir artık. balıklara söyle bir yere kaçmasınlar anıl kardeşime de selamm
|
Saat 21:47. |