![]() |
Alıntı:
- Murat yok ortada Ayran içtik ayrı mı düştük dedim.. Açtım bir baktım ki yazmışsın.. Merak ettik vallahi.. Muuuraaatt bizi Balığa götür...:D:D |
Necati bu havalarla zor gidersin balığa...
...:D :D :D |
Alıntı:
Ama bi ara kedi sesi geldi dedim bu yağız herhelde:D:D:D Abim bende çok istiyom ama havalar müsade etmiyor.;) Ama siz derseniz biz bu işi çözdük tekneden çekinmiyoz. Ben hertürlü varım 5- 6 farketmez:ninja::D:D:D Siz he deyin ben sizle heryere gelirim helal dairesinde.;) |
Alıntı:
Süleymen abi hoş geldin. |
Alıntı:
Gidemesekte Gevezeliğin tadını çıkaralım...:D:D |
Alıntı:
Eyvallah kardeşim aynen kardeşim..;) Katılıyorum sana ....:helal::helal::helal: |
Alıntı:
Evet Kaptan Hoş geldin.. |
Necati abi gördünmü yağızın yaptığını.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Tamam kardeşim şimdi olmuş,,:D:D:D Hemde çok hoş olmuş,,..... :helal::helal::helal::helal::helal: |
yaa murat bu havada nirden buldun o paşaları :D :D :D
|
murat gel perşembe günü kaçalım
. |
ya Yağızı ne hallere sokmuşsunuz yaaa,,,insanın yüreği parçalanıyo
|
Kaptanım Murat'ım..
Bana müsade Mesai bitti .. Kalın Sağlıcakla.. Geceniz güzel olsun.. |
herkeze hayırlı akşamlar...
|
Alıntı:
Cümletten Selamun aleyküm Hayırlı akşamlar arkadaşlar Serkan hoşgeldin...;) |
Alıntı:
nasılsın bakalım görüşmeyeli keyifler yerindemi |
Alıntı:
Bana musade arkadaşlar biraz dışarı çıkmam lazım sonra görüşürüz..;) |
merhaba arkadaşlar..
|
merhaba İrfan abi
biraz geç oldu ama :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben de memnun olurum. :) |
Alıntı:
Herşey gönlünce olsun.. |
Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim.. |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] çaylar ve gevrekler benden, günaydın balık ve deniz sevdalıları :) |
kamarayı hallettik,
sırada tente kaldı, onu da hallettik mi, bir de zerihli boya, sezonu açarız artık. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Abim kurban olurum..;) İsteseydin ben ısmarlardım be çay ve gevrekleri ..:(:( oldumu şimdi bu ..:D:D Ama neyse ellerine emeğine sağlık ..:helal::helal: Teşekkürler abim..;):) |
Alıntı:
Harika olmuş.. Üst tamam Altta halloldumu .. Yeni sezona yenilenmiş bir tekneyle başlanacak..;) işaallah nasibin bol olur..;) Ettiğin masrafa her zaman değer ..;):helal::helal::helal: |
Tüm dostlara hayırlı sabahlar hayırlı işler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ALLAH(C.C.) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Bol trofeli bereketli avların olur inşallah. |
Alıntı:
Yağız resimleri aksam görememiş.. Bende kontrol ettim.. Sabah yoktu .. Yeni geldi İmajcehekte sorun vardı sanırım bilgine .. sabah görünce çok beğendi .. yine yerim ben onları dedi.. |
Alıntı:
Yeni yeni öğreniyorum bi kusurum varsa affınıza sığınıyorum. Bende onu yerim söyle yağıza:D:D:D |
Kaynanam gibi çok soguk:hıııı: ama benim gibi güneşli;) :DIsparta'dan tüm dostlara hayırlı bir gün diliyorum.:)
|
Alıntı:
Ne zamandan beridir.. İşallah keyifler iyidir..? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Seni görmemek mümkünmü ..;) İnan görünmüyorsun ..:oha: Açarım bak eski defterleri..:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Madem Tekaüt abimsin her gün burada görmek ister, sevgilerimi sunarım..;):D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şu avatar resmini değiştirelim..;) Çoook uzak çekilmiş,:oha: Güzel yüzünü göremiyoruz..:'( Şöyle yakaşıklı bir profilden fotonu koyda hasret giderelim..;):helal: Sonra bak söz ..;) ÇAYLAR BENDEN....:D:D |
Saat 06:43. |