![]() |
Hoşbulduk Necati abim özledim vallahi, 5 gün Güllük, 1 gün Alaçatı tatili yaptım internetsiz hayat bana göre değilmiş :D
Yarın yada çarşamba çayını içmeye gelebilirim iki lafın belini kıralım :) |
Arkadaşlar iyi bir hafta diliyorum hepinize hayırlı işler..
|
herkese selam
sitenin ve alemin acemisi |
Öncelikle selam ve sevgilerimle ama sanırım birileri burayı kurmayı unutmuş:hıııı: en son dün'denberi kimse gelmedimi kahveye:'(
|
:helal:Herkeşe benden çayyy :) hayırlı günler herkese tabi bir benim sanırım bu hafta sonu deniz balık hayalleri yapamayıp çalışan:'(
|
balıktutanların dikkatine
daha demin kireç burnundan beşiktaşakadar olan sailden baka baka geldim sanki denizin dibi kurumuş yok böyle birşey balığa gideceklere öemle duyrulur
|
bu hafta sarayburnunu deneyecegim bakalim oralardan birseyler cikacak mi
|
Herkeze hayırlı sabahlar bereketli işler dilerim.Bugün de benim tamirhanede pinekleyip kazalı Taksimin onarılması varmış nasibimde.
Bu arada çaylar bendennnnnnnn. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] |
Alıntı:
Hay Allah razı olsun be Adem abi..:helal: Uzun zaman olmuştu kahveye gelmeyeli ..:( Bir kontrol edeyim işler nasıl diye seni gördüm karşımda..:oha: Sana ve tüm dostlara günaydınlar olsun..:) Hayırlı işler bol kazançlar..:) İRTİBATI KOPARMAYALIM ...;);) |
Alıntı:
|
Saat 22:38. |