RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

Adem VARDARCIK 14-10-2010 07:31

Sağol Taygun um sadece araçta var..

Taygun KOCABIYIK 14-10-2010 07:42

Alıntı:

Mırmır tafarından gönderildi (Mesaj 94099)
Sağol Taygun um sadece araçta var..

Tekrardan geçmiş olsun abi Allah beterinden korusun.

muhabbetci 15-10-2010 12:42

Hafta sonu

Merhaba dostlar;
saat 17:30 da Çandarlıya yola çıkıyorum,hafta sonu oradayım,Levrek-çupra-sargoz-zargana gillerle toplantım var beklerim.Çandarlı Pirireis sitesinden,eyko ya giden deniz kenarındayım.Hepinizi beklerim.Havaya aldanmayın,eğer göçmenler geldiyse tam zamanı.Tabi yağmur üsturuplu yağarsa,akşamki gibi yağarsa eve dönmek zoruda kalacağım teras su aldı, ev akvaryum gibi oldu akşam.
Çalışanlara kolay gelsin,tatili olanlarada iyi hafta sonları dilerim.:helal:

mazhar üzümcü 16-10-2010 18:39

dostum mesajını geç açtım yoksa sana eşlik ederdim. benim çandarlıda evim var lojistik sorun değil ayrıca hemşerhiyiz alo dersen beraber av yapar tanışmışta oluruz. mazhar üzümcü 0533 6408018

mst35 17-10-2010 02:03

Önder abi çandarlı avının raporunu ve fotoları merakla bekliyoruz herkese hayırlı sabahlar....

mustad 18-10-2010 11:13

merhaba arkadaslar istanbul kartaldan ahmet ben foruma yeni üye oldum.Tanışma amaçlı bi şeyler yazmak istiyorum 33 yasındayım dogma buyume kartallıyım.aslen afyonluyum
Balıkçılıkla amatör olarak çocuklugumdan beri uğrasırım o kadarki çocuklugumda iğne ve misina bulamazdık toplu iğne ve beyaz naylon ip kullanırdık.kartal ve pendik sahillerinden mersin kırlangıç ve kiloluk mezgitler tuttuğumu bilirim. ama şimdi nerde 9 yasında bi oğlum var balığa götürüyorum eğer 3-4 tane kefal tutarsak sanslı sayıyorum kendimi.forumu epey gezdim güzel bi forum
insallah bundan sonra güzel anlarımızı ve anılarımızı paylaşacağız

saygılarımla

muhabbetci 18-10-2010 11:17

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 94192)
dostum mesajını geç açtım yoksa sana eşlik ederdim. benim çandarlıda evim var lojistik sorun değil ayrıca hemşerhiyiz alo dersen beraber av yapar tanışmışta oluruz. mazhar üzümcü 0533 6408018

Merhaba Mazhar kardeşim,
Mutlaka haberleşip av yaparız,bizim ev Piri reis sitesinde,avlak dersen Piri reisten tut, Deniz köye kadar uzanıyor.Hava durumu,dalgaların güzergahı,benim durumum yeri değiştiriyor, ama en çok avlandığım yer ey-ko sitesinin oralar.Yol kenarında narçiçeği rengi,reno 11 gts,35 plakalı araba görürsen o benimdir.Plakayı tam yazamadım daha önceleri yazmıştım fakat muzip arkadaşlar benim yerime arabayı satılığa çıkarmışlar. :hıııı:
Görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın.

muhabbetci 18-10-2010 11:27

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 94208)
Önder abi çandarlı avının raporunu ve fotoları merakla bekliyoruz herkese hayırlı sabahlar....

Merhaba Mesut;

Bu av MIGRİ denilen illet-lüzumsuz balık yüzünden bereketli geçmedi,Gece avlarında ne madyaya-ne sardalyaya-nede boruya rahat verdi.En büyüğünü intikam için aldım diğerlerini küçük parçalar halinde denize iade ettim.(yem niyetine :) ) bunun haricinde 2 tanede güzel zargana aldım bu kadar.
Ama bu mıgri ege denizini sarmış durumda, ne yapacağız bilmiyorum. :cool:

mst35 23-10-2010 15:40

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 94280)
Merhaba Mesut;

Bu av MIGRİ denilen illet-lüzumsuz balık yüzünden bereketli geçmedi,Gece avlarında ne madyaya-ne sardalyaya-nede boruya rahat verdi.En büyüğünü intikam için aldım diğerlerini küçük parçalar halinde denize iade ettim.(yem niyetine :) ) bunun haricinde 2 tanede güzel zargana aldım bu kadar.
Ama bu mıgri ege denizini sarmış durumda, ne yapacağız bilmiyorum. :cool:

Sağlık olsun abi nasip buymuş biz eskiden oralardan atardık iyi balıklar gelirdi ama o zaman 10 yıl önceydi biraz geçmişte kaldı.

delvel 26-10-2010 20:35

hasan abi her p.tesi akşamı korkar oldum sayende:D

Saat 19:40.