![]() |
[B]günaydınlar hayırlı işler bol kazançlarınız olsun rasgeleyin[/b][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]buyurun kahvaltı bendensiniz
|
Yeni Yıl
Günaydın canlar
her gelen gideni aratır derler bu yıl inşallah hepimize önce sağlık sıhhat versin sonra bol kazançlar ihsan eylesin bazı beyinleride islah etsin kimleri trol ve benzeri katliamcıları evet canlarım Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun.Her keze hayırlı işler bol kazançlar sağlık ve sıhhatler ile yuvalarınızda huzur ve mutluluk eksik olmasın. Balığa gidecekler hayallerindeki. Trofe’yi tutmak nasip olsun.Şen ve esenliklerle.Sevgiyle kalın.Rasgelsin.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
günaydın iyi tatiller canlar
|
Merhaba canlar varmı kismeler diye uğramıştım
|
günaydın iyi bir hafta olsun rasgeleyin
|
selam canlar ne var ne yok rasgeleyin
|
geçerken uğradım varmı gelen diye ama kimsecikler yok yine
|
Selam canlar akşamdan düşündüğüm kar yağacak görüşüm bu gün gerçekleşti sabahtan beridir internete giremiyordum şimdi buranın her zaman nasip olmayan kar yağışını evimin etrafından görüntülerini paylaşmak istedim[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Saat 11:08. |