![]() |
Alıntı:
ben kahve soyleyeyim sana ayıp ediyon :) gerçeği bende kahve bitmiş necati kardeşim sana sabah ikram eder benim için:)bende akşam bakarım ancak :) halil abicim inan yanlış manlış anlamadım :) saygılar abi :) |
her zaman beklerim saygıdeğer abim ve kardeşim hasan
05553070784 |
Herkese selamlar, hayırlı Cumalar.
İşleriniz rastgelir İnşallah. Bu arada Kahvehane İFLAS ediyor. Çaylar bayat mı ne? Necati neredesin? |
Abi bugün CUMA namaza gittim geldim hala kimse yok..
Boşu boşuna ocağı yakmıyayım dedim.. Cumartesi pazarda ben tatildeyim.. Anahtar Paspasın altında gelen çayı demlesin.. Pazartesiye görüşürüz artık.. |
Alıntı:
herkese hayırlı günler dilerim. saygılar. abi çay açık olursa sevinirim. ama moraller biraz bozuk. organizasyon ertelenmiş. inşallah haftaya bi aksilik çıkmaz. |
anahtarı paspasın altından aldım yedek kaynadı çay olmak üzere..malum bu erteleme işinden dolayı buruk yüzler kahveye akın edecek buyrun :D:D:D
|
Hadi 5 çayları benden olsun.Buyrun çaylar şirketten..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Arkadaşlar bundan sonra hep paspasın altında anahtar..
Gelen yedeği yaksın çayı demlesin.. Kamil abim ellerine sağlık.. Kıvıracan sen bu işi..:)) |
Necaticim, hadi sandal da avlanmaktan yırttın. Org. ertelendi. Ama sandal olayı senin için iyi mi oldu kötümü bilemiyorum.
Yalnız Kamil kaptanın çayları bayağı iyi gözüküyor. Yerinde gözü var gibi. |
Alıntı:
Ben geleyimde sandala oturayım;) Bu kahve hepimizin Kamil Hocamında elinden gelir.. Ellerine sağlık Hocamın.. |
Saat 17:14. |