![]() |
Kahve hala mı kapalı. Herkese iyi haftalar, bol kazaçlar dilerim.
Sağlıcakla kalın. Necati kahveyi açtığında çek bir sakızlı. |
Kimse yokmu arkadaşlar selamlar
|
Valla kimse yok,kamera şakası falanmı :) yoksa süpriz partimi var ortada. :)
|
Alıntı:
|
Necati her gün sitede. Görülüyor. Ancak herhalde bir şeylere kızgın kahveyi açmıyor, ya da anahtarı hala paspasın altında unuttu. Kurabiyeler bile bayatladı.
|
Alıntı:
necati kime kızcak belli deyilmi :Dadam kahveyi açtı açalı üç kişiden fazla müşterisi olmuyoki :Dbence haklı yakında kahveyi tamamen kapatmazsa şaşırmayın.:(ben şaşırmam. halbuki burada sohbet güzel olur diye düşünmüştü arkadaşım.:hıııı: |
Hasan'ım haklısın. Ama biz üç-beş kişi olsak da gidelim zarar etmesin.
|
Alıntı:
Ancak hep zarar hep zarar.. Döktüğüm çayın haddi var hesabı yok.. Ya devredecem.. Yada adam akıllı sohbet olacak burada .. Facebook açıldığından beri buranın tadı yok ki.. Alıntı:
Hasan abim haklısın olayın farkındasın sen.. Haklıda değilmiyim.. Devretsem mi acaba??? Yada iyi bir Çırak olacak yokluğumda buraları toparlayacak.. Yoksa Millete Nöbet yazacam.. Nöbete uymayanlarada 3 gün Kahveden(siteden) uzaklaştırma verecem.. Böyle iyi olmamı.. Şimdi ben gidiyorum.. Yarın sabah Bakacam.. Eğer akşamki hasılat iyi değilse.... Vay halinize.. Hareket görmezsem.. B Planını uygulayacağım.. Herkeze iyi akşamlar .. Keyifli sohbetler.. Çıkarken ocağı kapatmayı Paralarıda Kasaya Bırakmayı UNUTMAYIN..... |
Alıntı:
necati kardeşime söyleyeyim devren satılık desin :) |
Alıntı:
kahveye çıkıyolar orda gürültü var okey taşlarından sesler yok al maçayı ver kupayı kavgası yok tavla pullarının sesi ohooooo saymakla bitmiyor.;) oysa burda öylemi otur koltuğuna hem balık muhabeti hem başka muhabetler.sanalda olsa herkes birbirine çay söylerken evde mutlaka çay kahve salep vs yapılıyordur.;)hem formumuzda neler oluyor bakılır hem bilgiler alınır. faydası saymakla bitmez.:) bence en iyi kahve burası ama muhabbet olmayınca zarar oluyor.:D |
Saat 03:43. |