![]() |
Heeey rastgelsin ahalisi uyuma!... Kahve kapanıyor. Eller klavyeye. Ne var face 'de. Sohbetin alası burada. Haydeee.
|
Alıntı:
ali rıza abi aynen ben facebook üyeliğimi iptal edeceğim :)zaten arkadaş kabul etmiyorum bir sürü arkadaşlık isteği var ama kimse darılmasın sadece burada varım bundan böyle :Dfaceboooook umurumda deyil.:D |
Ben zaten o dediğini (Face) anlamıyorum. Ama burdan güzel alem mi olur.
Ancak sen hafta sonu boş durmamışsındır. Hani kurtların kaynaması meselesi. Yok mu yeni av, ve paylaşım? |
Alıntı:
bundan sonra üyelerimiz foruma girer girmez ilk bakacakları yer kahve olsun ;)belli bir saat koyalım mesela 20.30 gibi herkes yemeğini yemiş çayını içmek üzereyken sohbet kursak diyorum :) bence güzel olur hem irtibat kopmaz duygular şelale olur.:Dvaybeeeee amma döktürdüm haaaa :D |
[QUOTE[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ben bu işe varım bilgisayarda bi arıza yüzünden 2,3 gecedir siteye giremedim buyrun çaylar benden |
aslında burası varya hiçte küçümsenmeyecek güzellikte sohbetlerin kurulabileceği bir yer olabilir.;)hiç kimse farkında deyil veya işimize gelmiyo :D
|
Hasancım şu an kahvede 3 üye ve 2 misafir var. Yılmadan devam.
Çalışanlar 20.30 da katılsınlar. Ama benim gibi emekliler ve/veya fırsatı olanlar diğer saat te de canlı tutsunlar. Sevgiler. |
Alıntı:
manisadan taaaaa izmire helal olsun valla ;) buyrun işte bu güzel bişey deyilmi . helal olsun halil abiiiiii:helal::helal::helal::helal::helal::helal: :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::h elal::helal::helal::helal::helal: |
Heyyy rastgelsin ailesi. Halil kardeşimizden çaylar geldi. Fazlada demlemiş soğumadan gelin için.
|
Alıntı:
msj ımı yanlış değerlendirme ben bu msj ı sana istinaden herkese söylüyorum.:) |
Saat 04:12. |