![]() |
yemekten sonra herkese bu kahvelerden
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hasan cım sana tamamı ile katılıyorum. Çünkü burada devamlı olan kişilerin bir menfaat içinde olduğunu tahmin etmiyorum (Kerteriz v.s.). Ancak gelip geçici olan kişiler " Acaba yer öğrenebilirmiyim" düşüncesinde olabilirler. Onlarıda bir-iki yazışmadan sonra görmezsin.
Bu işe gerçekten gönül verenler, sevdalılar dostluğa dahil olsunlar. Bir mesaj da misafirlere: GELİN RASTGELSİN AİLESİNE. |
pazar günü vatan balkçılığa gittim düzündüm geldim yalnız ip misina 100 m yeter diye düşündüm bi 100m daha sardırsamıydım ki?
|
Alıntı:
ama ikisini bir arada sürdürebilen kaç kişi biliyorsun.;) benim bildiklerim sayılı ;) balli bir zaman sonra işte bu balıkçılık fesatlığı dostluğuda arkadaşlığıda bitiriyor.:) |
Alıntı:
|
ek olayından yaptırtmadım zaten
|
bana şimdilik müsade :)
yemekten sonra buralarda buluşmak dileğimle :)buyrun yemeğe :) |
çok balıkçı tanıdım bu işten ekmek yemelerine rağmen genelde vizyonları zayıf yeniliğe açık değiller atadan gördüklerini uygulamaktalar bu platformlar bu bakımdan çok değerli bence... bi de tabi bi çoğunun atıp tutması böbürlenmesi var malesef
|
çıkmam gerekiyor akşam devam edelim
|
Alıntı:
|
Saat 22:12. |