![]() |
Hadi bakalım çaylar karıncaların aşkına..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
selamlar birini ben alayım hocam
|
AKŞAMKİ SOHBETİ DEVAM ETTİRELİM..
Cümleten selamunaleyküm.. Günaydınlar...Hayırlı işler bol kazançlar.. Sabah Çayı ve Gevreği Benden.. Afiyet olsun.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Necaticim yazını sabah okudum. Amma senden sonraki açılışı ben yapmak istemedim. Başkaları da bir şeyler yazsın istedim.Kimseden tık yok. Fazla çay demleme elde kalıyor ve bayatlıyor. Bu arada Organizasyon bölümüne de yazdım.
Biraz önceki Seferihisar için hava durumu iç açıcı değil. Sağnak Yağış, Rüzgar Güneyden 31 KM hızında veriyor. Hayırlısı olur İnşallah. |
Alıntı:
Canınız sağolsun..:( Bizimki sadece muhabbeti pekiştirmek..;) Gelene gel gidene git demeyiz be abi..;):helal::helal: Org Konusuna gelince..:oha: Sıkıntı yaşamanızı istemem ama...:) Sanırım ben gelme kararı alıncaya kadar havalar hep bozuk olacak...:P:P Acaba gelsem mi?? ne dersin belki düzelir hava heee??:D:D:D:D |
selamlar.. komitenin işi gerçekten zor bugün manisa resmen ayazdı biraz da ısınsa
şu hava.. ya nasip artık |
Herşeyin hayırlısı.Geç olsun ,güç olmasın derler ya.İşte öyle olacak heralde.
|
Necati; Hadi GELİYOM de gari.
|
Cümleten Selamunaleyküm..
Gününüz aydın işleriniz yolunda gitsin.. Hayırlı işler dilerim.. Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 21:54. |