RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

ali rıza acar 25-01-2011 08:19

Mesut kardeşim sen kahveyi saat 04.48 de açarsan zor müşteri bulursun. Çaylarda bayatlar. Zaten müşteri az ne işin var o saatte kahvede.
Herkese hayırlı Salı lar, bol kazançlar dilerim.
( Bu arada bazı arkadaşların sakızlısı yok galiba. Kendinden de ses seda yok.)

muhabbetci 25-01-2011 10:55

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100270)
hayırlı akşamlar Ali abi Önder biraderim bu kahveye rağbeti nasıl arttıracağız
bilemiyorum

promasyon falan dağıtmak lazım herhal,yada yeni bir avlak buldum öyle böyle değil en küçüğü 1,5 kilo diye bir başlık atalım,bak o zaman bayram yeri gibi oluyormu olmuyormu burası. :deli: deneyelim isterseniz bir ara. :D hele birde Çandarlı falan dedikmi tadından yenmez artık. :) :) :)

muhabbetci 25-01-2011 11:12

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100270)
hayırlı akşamlar Ali abi Önder biraderim bu kahveye rağbeti nasıl arttıracağız
bilemiyorum

Şaka bir yana,bu sayfaya yazılan yazılar,ilk sayfada (portala giriş sayfasında) görülmüyor.Sanıyorumki çoğu arkadaş siteden çıkarken kaveyede bir bakayım diyor.Ana sayfada görülse ilgi artar.Misal olarak RASTGELSİN KAHVESİ konu başlığı altına havadis diye bir alt konu açtım ne arayan,ne soran nede yazan var.Normalde bu açtığım konuya en az 20-30 yazı yazılabilirdi.Site yönetiminde tanıdığı olan dostlarımız bu konuya bi omuz atarsa kahvenin hisseleri halka arz bile olur. :)
Yoksa ben bu işi bilmiyorum.Konuşmaktan dilim damağım kurudu,bayat mayat birçay içeyimde kaçayım.Kendinize iyi bakın. ;)

Halil İplikçi 25-01-2011 13:41

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 100278)
promasyon falan dağıtmak lazım herhal,yada yeni bir avlak buldum öyle böyle değil en küçüğü 1,5 kilo diye bir başlık atalım,bak o zaman bayram yeri gibi oluyormu olmuyormu burası. :deli: deneyelim isterseniz bir ara. :D hele birde Çandarlı falan dedikmi tadından yenmez artık. :) :) :)

duygularına katılıyorum kerterizleri kahvede vermek lazım:D:D:D

Hasan BALIKÇI 25-01-2011 15:51

selamlar dostlar:):)

Anıl ÜNALAN 25-01-2011 22:56

Beklenen zaman geldi :) Umarım bu sefer aksilik çıkmayacak.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Herkesin kişi listesinin düzenlenmesi açısından mesajlarını bekliyorum.

Halil İplikçi 26-01-2011 09:37

selam ı aleyküm hayırlı işler bol kazançlar
org la ilgili haberlere sevindik gerçi de bugün hava soğuk spil dağı da eteklerine kadar karla karşıladı bugünü inşallah pazara kadar biraz ısınır da denizin ortasında titreşmeyiz

Taygun KOCABIYIK 26-01-2011 10:17

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100333)
selam ı aleyküm hayırlı işler bol kazançlar
org la ilgili haberlere sevindik gerçi de bugün hava soğuk spil dağı da eteklerine kadar karla karşıladı bugünü inşallah pazara kadar biraz ısınır da denizin ortasında titreşmeyiz

Halil abi biraz titreyeceğiz sanırım 9-10 derece bir hava var poyrazıda hesaba katarsak hissedilen daha düşük olacaktır. Aman ha sıkı giyin benden söylemesi :)

Halil İplikçi 26-01-2011 10:56

Taygun'um bizlere (acı patlıcanı kırağı çalmaz da) aramızda hanımlar, çocuklar var
bilinçli olmak gerekiyor bunun için dile getirdim sıkı giyim şart...

muhabbetci 26-01-2011 20:28

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 100279)
Şaka bir yana,bu sayfaya yazılan yazılar,ilk sayfada (portala giriş sayfasında) görülmüyor.Sanıyorumki çoğu arkadaş siteden çıkarken kaveyede bir bakayım diyor.Ana sayfada görülse ilgi artar.Misal olarak RASTGELSİN KAHVESİ konu başlığı altına havadis diye bir alt konu açtım ne arayan,ne soran nede yazan var.Normalde bu açtığım konuya en az 20-30 yazı yazılabilirdi.Site yönetiminde tanıdığı olan dostlarımız bu konuya bi omuz atarsa kahvenin hisseleri halka arz bile olur. :)
Yoksa ben bu işi bilmiyorum.Konuşmaktan dilim damağım kurudu,bayat mayat birçay içeyimde kaçayım.Kendinize iyi bakın. ;)

vay arkadaş,kahve iş yapsın diye öneri sunduk bitane cevap yok.Hayret. :'(

Saat 22:33.