RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

trakonya55 04-02-2011 10:53

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 100918)
teşekkür ederim rastgele yeni kilo üstü sinaritlerini bekliyoruz

İnşallah Hüsnü,pazar günü hava balığa uygun gorünüyor.

muhabbetci 04-02-2011 11:04

Alıntı:

trakonya55 tafarından gönderildi (Mesaj 100923)
Sozü bile olmaz Onder,(klavyede ö harfi basık kaldığından zor kullanıyorum) seninde bildiğin gibi balık olsede zehiri devam ediyor bu nedenle temizlediğim parçaları toprağa gomüyorum dışarıda kedi kopek v.s hayvanlar yemesinler.

Sağolasın abi,bende gömüyorum bahçeye,ama bigün çapa yaparken batmasın bitarafımada diye dua ediyorum. :) :)

serhatengin 04-02-2011 12:42

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 100922)
Hani denizden babam çıksa yerdik. :D

vallaha ben yemem babam çıksada yemem :)

Hasan BALIKÇI 04-02-2011 13:10

Bi çay ısmarlıcak yokmu ?:)

herkese iyi günler.:)

ali rıza acar 04-02-2011 13:25

Hasancım iyi günler. İstediğin çay olsun. Ama bugün çaylar Necati Kardeşimizdenmiş (ama buyurun demiyor.)
Epeydir seyrek yazıyorsun kendini özlettin. Sağlığın iyidir umarım. Bu siteye lazımsın. Kendine iyi bak. Sevgiler.

Hasan BALIKÇI 04-02-2011 14:10

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 100938)
Hasancım iyi günler. İstediğin çay olsun. Ama bugün çaylar Necati Kardeşimizdenmiş (ama buyurun demiyor.)
Epeydir seyrek yazıyorsun kendini özlettin. Sağlığın iyidir umarım. Bu siteye lazımsın. Kendine iyi bak. Sevgiler.

sağlığım yerinde tabi abi :Dvakit bulamıyom bu aralar yazmaya :)
necati zaten bana çay söylememek için elinden geleni yapıyo :hıııı:

Hasan BALIKÇI 04-02-2011 14:22

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 100938)

aslında işin açıkçası bunlarla uğraşıyodum :D

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Halil İplikçi 04-02-2011 19:26

vay Hasan biraderim helalin var şu havalar biraz ısınsın yakanı bırakmayacağım maydonoz olacam sana.. sanırım Alirıza abi de ister bunu

Anıl ÜNALAN 04-02-2011 20:32

Hayırlı akşamlar rastgelsin ailesi :)
Bu aralar yeni aldığım teknenin işlerinin yoğunluğuyla uğraşmaktan dolayı siteye yazıcak vaktim ve gücüm olmuyor. Umarım kusuruma bakmazsınız. Fotoğraflarına yorum atamadığım ya da yazılarını cevaplayamadığım kişilerin affına sığınıyorum. Meskenim Güzelbahçe 2. liman her zaman herkesi çayımı içmeye beklerim ;) teknenin işleri bittikten sonra ilan olarak geçeceğim bu haberi :)
Görüşmek üzere.

ali rıza acar 04-02-2011 21:36

Hasan yapmışsın gene yapacağını. Derhal detaya gir ve bizleri heyecanlandır. Amma aynı Halil kardeşimin de dediği gibi benden ya da bizlerden nereye kadar uzak olabilirsin.
Paylaşımını fırsat bulur bulmaz yaz. Demli sabah ve akşam çaylarıda benden.
Kendine iyi bak.

Saat 22:22.