RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6272)

serhatengin 09-02-2011 12:15

kahve isteyenler buyrun size cilveli kahve önder abicim öncelikle sana gelsin

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Halil İplikçi 09-02-2011 17:00

tühhh kahveye yetişemedik kaldı mı Serhat

Halil İplikçi 10-02-2011 09:55

hayırlı işler hayırlı günler bol kazançlar..hava balık havası balığa çıkanların livarları
dolu olsun

serhatengin 10-02-2011 11:12

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 101190)
hayırlı işler hayırlı günler bol kazançlar..hava balık havası balığa çıkanların livarları
dolu olsun

günaydınlar selamlar herkese güzel bir gün diliyorum halil abicim kahve bitti sen geldin abi dün ya :)

Halil İplikçi 10-02-2011 13:07

sağlıkolsun serhat biraderim hadi çaylar benden olsun

muhabbetci 10-02-2011 15:10

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 101131)
kahve isteyenler buyrun size cilveli kahve önder abicim öncelikle sana gelsin

Sağolasın Serhat.Dün yetişemedim kahveye ama bi ara içeriz artık.Halil abiden çayları içip kaçacağım,işler çok bugün.Herkeze iyi günler. :)

muhabbetci 11-02-2011 09:47

Hayırlı Cumalar,kahvede kimse yok hayırdır,hava güzel diye mangalmı yapılıyor yada balığa çıkmak için hazırlıkmı yapılıyor?????? bende oltaları yapıp madya-yengeç ikilisini ayırtıp yarın Çandarlıya gideyim bari napayım başka :) :)

serhatengin 11-02-2011 10:14

hayırlı cumalar önder abicim bizdemi gelsek çandarlıya balığa acaba bu ara durumlar nasıl oralarda

muhabbetci 11-02-2011 18:51

Alıntı:

serhatengin tafarından gönderildi (Mesaj 101240)
hayırlı cumalar önder abicim bizdemi gelsek çandarlıya balığa acaba bu ara durumlar nasıl oralarda

Serhatım,geçen hafta giden arkaşlar 60-70 metreden (tekneden) boş geldiler,su çekilmesi ve deprem orayıda etkilemiş belliki,ben kıyıdan atacağım kurtları dökeyim,balıkda tutsak iyi olur diye düşünüyorum. Ama gönlüm sığacıkta.Bir vesile olsada o tarafa sefer yapayım diyorum.Yeni foça öğertmen evi yakınlarında sabahlayıp mırmır-sargoz-çuprayıda özledim ama orada ağ atıp vole yapıyorlar,kolay kolay balık çıkaramıyoruz.
yok ben oralara gitmem diyorsan çandarlı piri reis sitesi içinden geçip,eyko sitesi yoluna gir yolda kırmızı reno 11 görünce dur pala bıyıklı olan benim :) :)
beklerim.Tüm dostlarda gelsin.Balık olmasada kabak çitleriz :D :)

muhabbetci 12-02-2011 08:02

dünden bugüne kimse gelmemiş kahveye.Hepinize iyi hafta sonları,çalışanlara kolay gelsin,balığa çkacaklara bol şanslar, bende çandarlıya kaçıyorum.

Saat 15:38.