RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Çipura avında felaket (mutlaka okuyun ) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=10003)

mazhar üzümcü 11-11-2011 19:56

teşekkür

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 116089)
Öncelikle Geçmiş olsun Mazhar abi
Şimdi ben seninle birlikte neye yanayım
Makina'nın gittiğinemi ?
Balığın kaçtığınamı ?
yoksa o canavarı çekerken sana vereceği hecanın duyamadığınamı ?

Benimde başıma geldi bir zamanlar ben son anda giden oltanın arkasından denize atlayarak denizin içinde yakalamıştım kamışı bende senin gibi ah şöyle olsaydı ah böyle olsaydı diye kendi kendimi dövmüştüm,görüyorsunki şuanda bile aklımdan hiç çıkmıyor yani çok güzel bir anı olarak hafızama yazıldı yanlız ben senden biraz şanslıyım sanırım ben en azından olyayı kurtarmıştım,senin giden olta için üzüldüm acıkcası olsun be abi sağlık olsun yeterki sana bişe olmasın,senin canın sağolsun..;)

önerim ikimizde kazazedeyiz sen hafif yaralanmışsın ben daha ağır yaralıyım. ama bunu yaşamakta herkeze nasip olmaz. o açıdan şanslıyız, bir gün beraber av yapmak dileği ile sevgiler ,selamlar.

muratdogan 11-11-2011 21:29

Mazhar abi öncelikle geçmiş olsun.
Üzüldüm takımın denize gitmesine hem balık gitti, hemde kamış takımı.
...
Her şeyde bir hayır vardır.
Bu arada tuttuğunuz PAŞALAR için de ayrıca tebrikler.

mazhar üzümcü 11-11-2011 21:58

teşekkür

Alıntı:

muratdogan tafarından gönderildi (Mesaj 116106)
Mazhar abi öncelikle geçmiş olsun.
Üzüldüm takımın denize gitmesine hem balık gitti, hemde kamış takımı.
...
Her şeyde bir hayır vardır.
Bu arada tuttuğunuz PAŞALAR için de ayrıca tebrikler.

murat sağlık olsun böyle bir şeyi yaşamakta varmış. bir arkadaşım nerede olta attığını bilelimki denizden karaya olta atan çipuranın kancasına takılmasınlar diye harika bir espirili yanıt yazmış. olayı bu espiri benim açımdan harika anlatmış oldu sevgilerimle.

kalfahasan45 14-11-2011 18:33

Merhaba mazhar avda başına gelenden gerçekten üzüldüm bir oltanın arkasından çaresizce bakakalmak gerçekten çok zor bunu bizler tatlı sudada çok yaşıyoruz ama sağlık olsun demekle yetiniyoruz inşallah böle bir şansızlık yaşamazsın bir daha sana tekrar RASTGELSİN diliyorum

Turgay Yüksel 14-11-2011 22:19

Avlanırken Oltayı kıyıya koyup ya da dikip bekleyenlere sormuşdum balık oltayı alıp gitmesin diye ....Yok canım demişlerdi bana öyle balık nerde ....Demekki Üstad sen bulmuşsun onu ...İnşallah birdaha sefere onu yakalamak nasip olur bizim de gözlerimiz bayram eder...

Salih Reis 15-11-2011 07:45

Mazhar bey ben olta ve makineden çok giden balığa üzüldüm.

geçen sene sırtı yaparken 2 tane takımı bende denize uçurmuştum maalesef. :(

Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. daha niceleri rastgelsin :)

mazhar üzümcü 15-11-2011 20:13

teşekkür

Alıntı:

kalfahasan45 tafarından gönderildi (Mesaj 116213)
Merhaba mazhar avda başına gelenden gerçekten üzüldüm bir oltanın arkasından çaresizce bakakalmak gerçekten çok zor bunu bizler tatlı sudada çok yaşıyoruz ama sağlık olsun demekle yetiniyoruz inşallah böle bir şansızlık yaşamazsın bir daha sana tekrar RASTGELSİN diliyorum

sevgili hasan abin sen nerelerdesin beni bayağı meraklandırdın. takım gitti ama böyle bir durumu hiç yaşamamıştım. onun için üzüntüm yok senin kaybolman beni daha çok üzer özlettirme kendini sevgilerimle.

mazhar üzümcü 15-11-2011 20:19

teşekkür

Alıntı:

Turgay Yüksel tafarından gönderildi (Mesaj 116233)
Avlanırken Oltayı kıyıya koyup ya da dikip bekleyenlere sormuşdum balık oltayı alıp gitmesin diye ....Yok canım demişlerdi bana öyle balık nerde ....Demekki Üstad sen bulmuşsun onu ...İnşallah birdaha sefere onu yakalamak nasip olur bizim de gözlerimiz bayram eder...

turgay içten ve sıcak sözlere çok teşekkürler. aramıza katılmandan ötürü ayrıca mutluyuz. bende senin güzel raporlarını bekliyor sevgilerimi yolluyorum.

mazhar üzümcü 15-11-2011 20:32

teşekkür

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 116238)
Mazhar bey ben olta ve makineden çok giden balığa üzüldüm.

geçen sene sırtı yaparken 2 tane takımı bende denize uçurmuştum maalesef. :(

Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. daha niceleri rastgelsin :)

aynı şekilde sevgili salih ilk şoku atlattıktan sonra bende oltayı yakalayıp mücadele edemediğime yanıyorum. bende sana bol avlar diliyorum sevgilerimle.

gonencsenkal 17-11-2011 15:23

Canın sağolsun mazhar abi inşallah oltanı çalan balıktan daha büyüğünü kıyıya çekmek nasip olur sana...Bu arada iri balıklar sanırım kıyıya çok yaklaştılar bu ara...

Saat 06:17.