![]() |
teşekkür
Alıntı:
|
Mazhar abi öncelikle geçmiş olsun.
Üzüldüm takımın denize gitmesine hem balık gitti, hemde kamış takımı. ... Her şeyde bir hayır vardır. Bu arada tuttuğunuz PAŞALAR için de ayrıca tebrikler. |
teşekkür
Alıntı:
|
Merhaba mazhar avda başına gelenden gerçekten üzüldüm bir oltanın arkasından çaresizce bakakalmak gerçekten çok zor bunu bizler tatlı sudada çok yaşıyoruz ama sağlık olsun demekle yetiniyoruz inşallah böle bir şansızlık yaşamazsın bir daha sana tekrar RASTGELSİN diliyorum
|
Avlanırken Oltayı kıyıya koyup ya da dikip bekleyenlere sormuşdum balık oltayı alıp gitmesin diye ....Yok canım demişlerdi bana öyle balık nerde ....Demekki Üstad sen bulmuşsun onu ...İnşallah birdaha sefere onu yakalamak nasip olur bizim de gözlerimiz bayram eder...
|
Mazhar bey ben olta ve makineden çok giden balığa üzüldüm.
geçen sene sırtı yaparken 2 tane takımı bende denize uçurmuştum maalesef. :( Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. daha niceleri rastgelsin :) |
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
teşekkür
Alıntı:
|
Canın sağolsun mazhar abi inşallah oltanı çalan balıktan daha büyüğünü kıyıya çekmek nasip olur sana...Bu arada iri balıklar sanırım kıyıya çok yaklaştılar bu ara...
|
Saat 06:17. |