![]() |
Alıntı:
dur şimdi bodruma gidiyorum. :) sonra sıra da sen varsın 5 şişe soğut gazozları fıstıklar benden tago da yancı olsun :) |
Herkese günaydın.
Yeni başlayan bir haftaya merhaba. Herkese hayırlı haftalar dilerim. |
İyi haftalar ve herkese selamlar.
|
Tüm dostlara Soğuk,Rüzgarlı ,Dün gece yağan karla bembeyaz olan Çankırı dan Merhaba.Bahar geldi diye sevinirken Kış geri döndü.Belliki gideceği güzergahı unutmuş.Meteo. hava durumunda Çankırı yı bir hafta daha karlı göstermekte olduğuna göre kış bizim buraları sevdi galiba.
Balıktan haber ver derseniz:bu karda kışta gidemediğim için haber yok.zaten 15 mart tada yasaklar başlıyor.gölet kenarı ırmak boyu kurbağa sesi dinlemeye gideriz artık yasaklar bitene kadar. Hayırlı işler diledim.Rastgele. |
Teknemi tadilat dolayısıyla 2 hafta önce pazartesi günü karaya aldım fakat işler tek başıma istediğim kadar hızlı gitmiyor çok yoğun çalışıyorum.
Siteye akşamdan akşama girip faaliyet gösterebiliyorum fakat yolu Güzelbahçe 2. liman tarafına düşen herkesi sıcak bir çay içmeye ve muhabbete beklerim. :) |
Kahve
Alıntı:
|
Onarımı tamamlanmış olan kahvehanemize bol bereketli, kazançlı günler dilerim....hayırlısı olur inşallah...
|
Allah kolaylık versin.
|
Alıntı:
Bahsettiğim kahve sitemizde bulunan sanal kahvedir :) Sanırım yanlış bir anlaşılma olmuş :) Bayramyeri'nden bahsettiğine göre sende buraları biliyorsun. Yakındaysan eğer bir telefonunu beklerim. Görüşmek üzere abi.. |
Tekne bakımı tüm hızıyla sürüyor. En geç cuma günü denizde olacağım. Anca eve geldim yorgunluk çok yüksek seviyede.
Evde ki süremi de istirahatle geçirmem gerekiyor yoksa işler bitmeyecek :) İlgilenemediğim herkesin affına sığınıyorum :) Yakın zamanda bol fotoğrafları avlara imza atmak ümidiyle.. Güzelbahçeye yolu düşenin 1 telefon kadar uzağındayım unutmayalım :) |
Saat 01:45. |