![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şansımız yaver gitti. |
Murat, genç irisi diye bir tabir vardır ya hani, bu kalamarlara ne kadar uyuyor, hepsinin maşallahı var. Çok çok tebrik ediyor, afiyet olsun diyorum.
|
Gerçekten boyları çok iyi ellerinizi sağlık .. afiyetler olsun . :D
Sorum olacak ; 1.Kalamar avlarken en dipten çok yavaş mı cekiyorsunuz yoksa,yavaş sararken çok ani bir aksiyon yapıp hızlımı sarıyorsunuz . 2. hangi saatlerde avlanıyorsunuz ? saatine göre hangi renkte ? çok bunalttım ama son sorum :D 3.ne tür yerlerde avlanıyorsunuz ? (metre açısından kayalık,kum vb. ) |
Alıntı:
Ege'cim merhaba sorularına cevap arıyorsun fakat kalamarı karadan tutmak için son demleri bilgin olsun. 1 - Ben genelde toplu sahte kullanıyorum ve topla arasındaki mesafe yaklaşık 2 mt. kadar bırakıyorum. İki türlü avlanma şekli var : a) Topu ileri at ve yakalanmasını bekle. b) Topu ileri at ve ister yavaş çek, ister hafif aksiyonlar yaparak kıyıya doğru çek. NOT : Ben topu ileri doğru atıp yavaş ya da aksiyon yaparak avlanıyorum. 2 - Akşam saatlerinde avlanıyorum. Turuncu karides sahtesi ve yazuri marka sahte(kurşunlu) 3 - Evime yakın iskeleden NOT : Unutma kalamar gezici bir av hayvanı ve kumluk olmazsa daha iyi olur düşüncesindeyim. İnşallah merakına ve sorularına cevapverebilmişimdir. |
Alıntı:
Açıkçası yemek daha kısmet olmadı fakat o vakti iple çekiyorum. Selamlar... |
muradımmm kalamarlar gözüme takıldı gene canım felaket çekti ye şunları artık. :) sonrada buraya yaz nasıl temizledin nasıl pişirdin nasıl yedin yerken neler hissettin yanına süt koydun mu of yaaaaa canım istedi işte çok kötüsün yaaaaaa ye şunları
|
teşekkürler ben tek sahte kullanarak avlıyordum şimdi
3lü setleri deneyeceğim sağ olun :D |
Alıntı:
Keşke yakın olsaydın beraber tadına bakardık. . |
Hey maşallah kalamar avının çok yakınında olmama rağmen uzun zamandır böylesini görmemiştim.
Tebrik ediyorum daha iyilerinin ve güzellerinin yine seninle olmasını dilerim abi :) Rastgelsin :) |
Saat 07:14. |