RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Palamut avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11908)

Anıl ÜNALAN 01-10-2012 12:48

Bu delikanlıların peşini kaybetmeseydik iyiydi. Çok zevkli avlar yapıyorduk fakat bu bi kaç gündür pek yüzlerini göstermiyorlar. Ama tekrardan geleceklerini bildiğim için çokta kaygılanmıyorum :)
Tekrardan böyle avlara imza atacağız Tamer abi biliyorum ;)
Nasibimiz her daim açık olsun..

Alıntı:

alp candaş tafarından gönderildi (Mesaj 127425)
Uskumru yok sarıkanat istavrit yok çipura zaten bitti tabi ben satmalık olarak düşünüyorum.bu sene kanal gibi yerde gopez yok izmarit bile yok.2-3 gündür palamut ta yok.limanda trollerin biri gidiyor biri geliyor denetleyen yok.insanlar artık deniz balığı yemiyor. çünkü yok ve de bizim gibi küçük teknelere her sene zorluk çıkartan(yok miço belgesi yok yangın söndürme tüpü yok plaka) ama avantaları yüzünden trollere ses çıkarmayan zihniyet devam ettiği sürece de olmayacak:(:(:(

Doğru söze ne hacet.. Mücadele gerekiyor fakat mücadelede yalnız kalıp tüm güçleri karşıya almak söz konusu olabilir.. Bir kaç denemem olmuştu fakat tüm güçler ellerinde.. Sadece yazıklar olsun diyorum olup bitenlere..

avlar 01-10-2012 17:55

Alıntı:

sakkucuk tafarından gönderildi (Mesaj 127445)
Çok sevmeme rağmen Antakya'da palamut pek bulunmuyor. Bulunmuyor derken balık tezgahlarını kastettim. İskenderun ya da Samandağ'da tutuluyor mu pek bilmem ama tutuluyor olsa tezgaha da düşerdi sanırım.
Resimleri görünce önce ağzım sulandı ardından av sırasında yaşadığınızı tahmin ettiğim zevkli dakikaları düşünerek iki kat hayıflandım kendi adıma. Ellerinize sağlık süper bir av olmuş.

Çok teşekkür ederim,gerçekten avı da yemesi de çok zevkli ağız sulanmaması imkansız.Rastgelsin.

Tuncay GÜNAY 01-10-2012 20:19

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 127252)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Geçen hafta deneyip tadına doyamadığım palamut avına tekrar gitmek için Anıl kardeşimi aradım ve Cuma günü saat 5.30 gibi buluştuk.Gün ağarınca da başladık sırtı çekmeye.Başlarda çok randımanlı geçmeyen avımız saatler ilerledikçe çok daha verimli olmaya başladı.Saat 10.00'da patlayan hava yüzünden limana dönmeye karar vermiştik ki Anıl kuşların yoğun hareketliliğini farkedip ''abi sana 15 palamut yakalattırmadan limana dönmeyeceğim'' dedi.Anıl sözünü tuttu ve o saate kadar 10 olan palamut sayım 15'e ulaşınca ''abi tamam mı'' dedi ben :)gülünce de saat 11.00 civarı limanın yolunu tuttuk.Bu keyifli avı bana yaşattığı için Anıl'a tekrar çok teşekkür ediyorum.Sizlere de böyle keyifli avlar diliyorum, rastgelsin.

tamer abi mercanlardan sonra palamutlarda yakışmış sana tebrik ederim. kırmızı raporlarını dört gözle bekliyorum.

avlar 02-10-2012 20:44

Tuncay çok teşekkürler.Çeşme meramızda mercanlar çok ufak.O yüzden mercana biraz ara verdik yağmurlar yağdıktan sonra tekrar deneyeceğiz.İnşallah paylaşacak bir şeyler yakalarız,rastgelsin.

Saat 21:51.