![]() |
Haa aklıma gelmedi de değil haa Muvaffak abide olabilir çümki su kaplumbağasıyla yakından ilgilenir o :D
|
Burası azmak ve buda Muvaffak abimiz :D
|
Alıntı:
yeeee serkan abının ayaklara bak hele serkan abi resmın sana aitolduğunu herkez bılıyor Kandıramassın biziiiiiiii :deli: :P :P :camoka: :camoka: :ninja: |
Deniz yayını ve seko diyorum...evet evet bu kesin kararım...kabuklusundan tabiki...
|
Yanlız sitemizin bi dalgıçı daha var unutmayın mert abimiz oda olabilir onun öle bi elbiseside olcak mert abide olabilir kafa karıştı iyice ..
|
Anıl benim elbisenin ve zıpkının resimleri sitede var kontrol edebilirsin oradan ;) :D .
|
Evet evet bu kesin Volkan ama içimden Selim Abi demek geliyor ModErol da aklımdan geçmiyor değil kesin kararım Haldun gerçi bu hafta içi dalınmış gibi o hafta içi çalışıyor tamam tamam şimdi buldum bizim sveltop vedo.....
Vedo demişken arkadaşımında bugün bir oğlu oldu.....Allah analı babalı büyütsün.... |
Arkadaşlar birinci resimdeki yüzde yüz Sami eşeorfmanından tanıdım..yemezler Sami yakalandın abicim çık ortaya.
|
ben buyum işte
1 Eklenti(ler)
Yav arkadaşlar benim yaramı deşmeyin.. zaten yapmak isteyipte yapamadıgım bir iş/bir olay...aaaaa...
işte ben burdayım alel /acel bir fotom.. kendim poz verdim kendim çektim.. yani ben saçı sakalı beyazlanmış bir adamım.. selamlar :soru: :D |
Alıntı:
:deli: :deli: :deli: |
Saat 23:44. |