![]() |
Alıntı:
|
Rauf abi haritaları aldım çok teşekkür ederim. Bu haritalar sayesinde pikırla balık tutmaya çalışacağım işallah yakalarım. sizede bol avlar dilerim. saygı ve selamlarımla
|
lagoos
selam körfez kurtaran teemm ben bu haritadan aradım bulamadım akdeniz bölgesinin haritasıda varmı acaba harita içerisinde bana akdeniz bölgesinin haritası lazım bulamadım veya hangi siteden bulabilirim mail atarsan sevinirim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] teşekkürler ;)
|
lagooss
tanışalım tabiki ben alanya doğumlu murat çetin 1978 doğumlu elektronik le uğraşıyorum 8 senedir kendi işimle uğraşıyorum hobilerim denizde derede ve kara avcılığımdır ayrıca doğayı sever ve korurum rauf kaptana saygılar:helal:;)
|
İmbat üstadım, rauf üstadım . yeni üye oldum. aslen kıbrıslıyım. kıbrısın kuzeyinin derinlik haritası lazım. karpas burnu falan . yardımcı olursan müteşekkir kalırım. ama oraları da imzandaki gibi kuruttuysan balık yoksa boşver yolllama :)
selamlar saygılar |
@rauf ve @imbat
Değerli üstadlar. sizin bu konuyu okuduktan sonra magellan zamazingo haritasını aradım internette buldum. 490Mb indirdim kurdum. Valla çok güzelmiş. Avrupa verziyonunu indirmek lazımmış. Bu forumdan ilk kazancım oldu. Ben de katkıda bulunayım isterim. "SailPlan" diye de derinlik gösteren bir program var. Magellan'ınki kadar iyi değil ama Ege 'yi bayağı gösteriyor. Napalım ? Bi yere asalımmı yoksa buraya konabiliyormu ? |
SailPlan
Alıntı:
|
gerence dostum , google dan SailPlan diye arattır , birden fazla yer çıkar. Anti virüs ve anti spyware yazılımını açıp tıkla ! indir. Çeşme yöresi detay var . Başka yerler de var ama bizim avlağımız bu bölge olduğu için diğer derinlikleri incelemedim.
saygılar |
arkadaşlar elinizde çeşme dalyan ve çevre adaların navigasyon haritaları varmı
bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim |
dalyan var !
@yakamoz kaptan ; var hocam . tam olarak neresini istiyorsun ? mail alma kapasiten kaç MB ?
|
Saat 06:22. |