![]() |
Gölde sabah sisi......
|
serkan abi yine iyisiniz alaları götürmüşsünüz tebrikler :)
|
bedenim Samsundaydı ama ruhum asla...:artist:
|
kırmızı
kırmızı beneklisi yokmu bu alabalığın.
Yoksa havuzdan mı?hıı |
Hı hı havuzdan tuttuk zeki dost...Sendende kaçmıyor bi şey yav...Herkese sallamışın bi şeyler.Yoksa her konuda UZMANN mısın böyle??????
|
Alıntı:
|
Serkan ve Sami bey,
Şimdiye kadar tatlı su avcılığı yapmadım ama sizin ve diğer arkadaşların gönderdiği mesajları okudukça çok zevkli olduğunu anlıyorum. Balıklarınız,dostluğunuz ve doğa harika görünüyor.Bereketinizin ve muhabbetinizin daim olmasını dilerim. Saygılar |
Ya tabiiki çeşitleri var alabalığın ama
Ben kırmızı beneklilerin dışındakilere pek alabalık diyesim gelmiyor.
Şöyle salına salına yüzerken benekleri parladımı varaya ah ulan ah yaramı deştiniz yine ben yaylama gidiyorum. Yayla yolarından aştım da geldim ay aman vay aman oyyyy |
Alıntı:
|
Bu hafta,Sami,Zekai,Mustafa ve Yücel Abi ile birlikte yine aynı yerdeydik...(Sami resimleri geciktirme) 17 tane tuttuk.Balıkların ikisi hariç hepsi 2 numara döner kaşıkla yakalandı.Solucanlı dip oltalarımız çalışmadı...Tuttuğumuzun yarısı kadarını da kaçırdık.Sami ağzında kaşıkla birlikte kaçırdı bir tanesini.O balığı tutan biri olursa eminim çok şaşıracaktır bonusuyla gelen balığa...Tuttuğumuz balığın biri bizi oldukça şaşırttı.Yuttuğu olta solungaçlarının arkasına takılmış,ama misina anüsünden dışarı çıkmış.Hayvan bu halde bile kaşığa saldırıyor...Güzel bir gündü sonuçta...Sami,Zekai,ben beşer tane tuttuk.Mustafa ve Yücel Abi 1 balık tuttu...
|
Saat 06:28. |