![]() |
bencede en verimlisi bu olsa gerek...
|
her zaman orjinal haliyle kullanmak lazım yemi bence
|
AT CEK Sistem -
1 x Sportex Spin 3 TC 2800
1 x Shimano Stradic 2500FB: - Sportex Carat Spin 3 m 2,80mtr / 2 Parca - Atis 50g - Oltanin agirligi 250g - SIC Yüssükler Makina - Shimano Stradic 2500 FB - Agirligi 280g - Rolanti 6,0:1 - Agirligi 280g - ROLANTI 6,0:1 - BILYA -/ 4+1 - MISINA KAPASITE 0.20/220m 0.25/160m Misina olarak genelde tercih ettigim 110mtr - 0,15mm Fireline Crystal , yanliz makinanin alt kismi dolu olacak . Harami balik avinda genelde Rapala ve buna benzer yemler tercihimdir . 1 x Bomber Suspending Pro Long A 9cm 1 x Mann`s 1 Minus 1 x Rapala Long Cast Minnow 1 x Predatek Spoonbill 1 x Jackson Snaps Ve emegin Karsiligi :-))) bu Turnayi ben tutmadim ( sadece örnek ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] NOT : Erol beyin sunmus oldugu sistem de cok güzel , burada o sisteme ( Spirilino system ) diyoruz , genelde ben bu system ile alabalik - Turna ve levrek Avliyorum , degisik agirlikda bulmak mümkün ... köstek uzunlugu en az 60 cm olmasi uygun olur ve spirilino firdöndü kullanmakda yarar vardir , atislarda dolasmamasi icin , bunlara da üclü firdöndü diyoruz. |
bilgiler için teşekkürler çözücem ben bu işi (sayenizde):)
|
denemek lazım..............
|
haklısınız
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arladaşlar ben at-çek yapmak istiyorum ama misinam bna ince gbi gelio kopar die korkuorum görüşleniriz nedir lütfen
|
Ben enson beyaz zargana topu ile attım. Rapala mesafesi yaklaşık 1 metre. Shakespeare marka 2 parçalı kamış ve atom marka 40 makina kaliteli misina. >Sardalya rapala(yüzen) Bunu bir arkadaşım önerdi. beyaz top köpükte yapınca daha ilgi çekici oluyor diye, ama ben levrek beklerken kayış yakaladım.
|
teşekürler.yardımlarınızdan dolayı sağ olun daima var olun selamlar
|
Saat 21:44. |