![]() |
Murat kardeşim verdiğin bilgiler icin cok teşekkürler cok teknik bir yazı olmuş işimize baya faydası olucak selamlar rastgele.
|
Sağolasın bu Murat,artık her yer ışıl ışıl olacak.Tutkal (varsa markası ) ile fosforun tahmini karışma miktarları nedir acaba ? Birebir gibi bir ölçü de mi kullanacağız bunları ,sevgilerimle
|
murat bey ellerinize sağlık...oldukça faydalı bilgiler...bi çok yerde değerlendirmek mümkün...
rastgelsin... |
Yapıştırıcımız epoksi yapıştırıcı olarak geçiyor. Bir birine karıştırılarak kullanılanlardan. Büyük kırtasiye ve yapı marketlerde bulmak mümkün. Ortalama 12-18 YTL aralığında satılıyor. Şeffaf, yarı şeffaf hata metal renginde olanları mevcut. Bir kısmı su içinde de kullanılabilir (muş tecrübem olmadı). Şu sıralarda Henkel'in epoxy yapıştırıcısını kullanıyorum. Donma süreleri muhtelif. 5 dakika ile bir kaç saat arasında değişenleri var. Çalışma için en ideali 20 dakika süreli olan. Donma süresi derken yaptığınız karışımın kullanılabilme süresini ifade etmek istiyorum. Karışımın işlem sonrası kullanımı için donma süresi bir çoğunda 6 saat. Fakat şu sıralarda piyasada sadece 5 dakikalık bulunuyor. Tam olarak işleminiz bitmeden karışımın kullanılamaz hale geliyor.
Karıştırma oranı atadan kalma göz kararı :-) |
Sağolasın Murat, olay tamamdır,hafta içi eylemlere başlanacak demektir ,sevgilerimle
|
Teşekkürler
Rauf bey cevabınız için teşekkürler.
Ayrıca başta Erol bey olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten müthişsiniz!!!!!!!! Bilgilerin,tecrübelerin bu kadar içten ve karşılıksız olarak paylaşıldığı bir başka ortam daha varmı çok merak ediyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımla ,Rastgele....... |
Derin dip avı
2 Eklenti(ler)
Beyler internette gördüğüm konuyla ilgili bazı resimler ,belki işinize yarayabilir.
|
Altuğ bey eklediğiniz resimlerin adresini acaba yazmanız mümkünse yazarmısınız selamlar.
|
Sayın rauf bey
ekteki örnekten inceleyebilirsiniz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
--------------------------------------------------------------------------------
Altuğ bey eklediğiniz resimlerin adresini acaba yazmanız mümkünse yazarmısınız selamlar. __________________ Rauf.........(Gelibolulu) 1948-Alanya Şansınız bol,iğneniz keskin olsun. altuğ bey cevabınız icin teşekkürler ilgi cekici bir site selamlar rastgele. |
Saat 01:37. |