RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   3 enayinin maceralari (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1996)

Taygun KOCABIYIK 05-12-2006 21:15

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
Sevgili arkadaşlarım,bütün uyarılara ve tembihlere rağmen '' hala ısrarla'' adı kokar çuprası olan '' bahse konu balığa'' neden HA.....S diye isim takıyorsunuz.O balığın adı Kokar çuprası !!!!!!!:D Ben üşenmeden Taygun ve Göksel kardeşim için '' Kokar fatihleri ve gazileri '' diye :deli: Erkin koray'ın şarkısı eşliğinde slayt gösterisi hazırlayarak onların morallerini yükseltmeye çalışıyorum.:P Ama sizler hala Kokar çuprasının latince ismini arayıp duruyorsunuz.Kokar Çuprası=Kokarus sparus auratus'dur:P

Evet İshak abi moralimizi yükselttin "şaşkın" şarkısı eşliğinde resimlere bakınca kendimize gülmekten kendimi alamadım açıkçası :D
kokarus sparus auratus literatüre geçmeli diye düşünüyorum :D
Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi
beyler allah muhabbetinizi arttırsın. bende çok merak ettim su kokarı. taygun, göksel iyi macera yaşamışşınız.

Kıvanç abi ben yol konusunda tecrübe sahibi oldum araban müsait ise rehberlik yapabilirim :D

igmsva 06-12-2006 22:42

hep beraber hep beraber tabi taygun ve göksel olmadan asla gitmem. malum onlar kılavuzumuz

kturkol 07-12-2006 20:52

eyvallay taygun sen nereye gidileceğini söyle arabada en az iki kişilik yer var.

Taygun KOCABIYIK 07-12-2006 22:04

abi yolları sır gibi saklıyorum rehberlik ücreti alabilmek için hehehe :D

ender 25-10-2007 15:31

Yani diyorsunuuzki siz gitmeyin kısaca böylemi resim dosyası hasarlı uyarısı geliyo ama yine görülmeye bir yer değil diyorsunuz.tamam bizde gitmeyiz o zaman.selamlar saygılar.

mufi 25-10-2007 16:17

Alıntı:

ender tafarından gönderildi
Yani diyorsunuuzki siz gitmeyin kısaca böylemi resim dosyası hasarlı uyarısı geliyo ama yine görülmeye bir yer değil diyorsunuz.tamam bizde gitmeyiz o zaman.selamlar saygılar.

Ender cim o mekan bildiğim kadarı ile ki tagonun anlattıgı yer ise.. hiç tavsiye etmem .....işkence...tehlike...macera...risk.. vs...
sarp kayalıkların arası

Taygun KOCABIYIK 25-10-2007 18:01

Ender abi yaklaşık 1 yıl önce bu macerayı yaşamıştım. Doğa olarak harika ama 4x4 olmadan gidilmez hatta 4x4 ile bile gitmek akıl karı değil. Olta atacak yer yok sarp kayaların üstünde suya düştüm düşüyorum korkusuyla olta atıyorsun.

çeşme35 30-10-2007 11:45

Bu hanos dediğiniz balık kahverengi ot balığımı burda ne zaman balığa çıksam bu balıklardan denk geliyor garaj gibi ağzı var ne olsa saldırıyo sabah zevkle çıktığım balık avı ot balığı yüzünden yerini mutsuzluğa bıraktı.

Taygun KOCABIYIK 30-10-2007 17:21

Evet emrah abi aynen o balık oluyor irisi denk gelirse almanı tavsiye ederim eti beyaz ve çok lezzetli. Zaten orfoz ailesine mensup bu hanozlar.

çeşme35 30-10-2007 23:24

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Evet emrah abi aynen o balık oluyor irisi denk gelirse almanı tavsiye ederim eti beyaz ve çok lezzetli. Zaten orfoz ailesine mensup bu hanozlar.

Tavsiyen için çok sağol hiç denemedim ama bir daha ki sefer denicem zaten başka çare yok burda tuttuğum 10 balıktan 8 i bundan yoksa aç kalcaz :D

Saat 16:20.