RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Balık Yemekleri (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=6)
-   -   balığa limon sıkılmalımı yoksa sıkılmamalımı? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2011)

igmsva 27-02-2007 20:03

Alıntı:

CaTSiLeNcE tafarından gönderildi
bir balıktan ısırsak bir limondan nasıl olur :D:D

valla tam orta yol olur........:P

aganta borina borinata 28-02-2007 07:40

Alıntı:

CaTSiLeNcE tafarından gönderildi
bir balıktan ısırsak bir limondan nasıl olur :D:D

"kırtlama balık":D :D ...

rastgelsin...

Eczaci-1 16-03-2007 22:09

balığın tadını limon getirir ya şöyle limonu başından kuyruğuna doğru sıkacaksın yanınada bir mevsim salata hafiyet olsun

Wetblue 16-03-2007 22:11

nedenki kuyruktan başlasak sorunmu olur :):D

cevat2 16-03-2007 22:36

arkadaşlar ben bu limon muhabbetini kaçırmışım bende fırına atmadan limon karabiber tuz karışımını yarım saat evvelden sürüyorum ,lüfer ve kardeşlerine ızgarada muhakkak limon sıkarım buhulamada limonsuz olmaz,yağda kızarmışlara damlatmam.

Rauf 17-03-2007 06:17

Arkadaşlar bu limon muhabbetine size bir fıkrayla katılayım .Fıkra bu ya öbür dünyada ölenler bir birlerine soruyorlarmış niye öldün diye Lüferede sormuşlar arkadaş nasıl öldün diye oda anlatmaya başlamış.--denizde marur marur yüzerken şahane bir yem gördüm atladım zokaymış yakalandım ama ölmedim,susuz bir livara attılar ölmedim,beni temizlediler ic organlarımı cıkardılar ölmedim,sonra kömürün üstünde ızgara yaptılar yine ölmedim ama tabağa koyupta masaya getirdikten sonra üstüme limon sıkmadılarmı işte o zaman öldüm.demiş kıssadan hisse her balığa limon sıkılmaz.bunu bir yerlerde okumuştum sizlere aktarayım dedim.selamlar.

igmsva 17-03-2007 18:22

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi
Arkadaşlar bu limon muhabbetine size bir fıkrayla katılayım .Fıkra bu ya öbür dünyada ölenler bir birlerine soruyorlarmış niye öldün diye Lüferede sormuşlar arkadaş nasıl öldün diye oda anlatmaya başlamış.--denizde marur marur yüzerken şahane bir yem gördüm atladım zokaymış yakalandım ama ölmedim,susuz bir livara attılar ölmedim,beni temizlediler ic organlarımı cıkardılar ölmedim,sonra kömürün üstünde ızgara yaptılar yine ölmedim ama tabağa koyupta masaya getirdikten sonra üstüme limon sıkmadılarmı işte o zaman öldüm.demiş kıssadan hisse her balığa limon sıkılmaz.bunu bir yerlerde okumuştum sizlere aktarayım dedim.selamlar.

:D :D BABA BÜYÜKKKKKKKKKSÜNNNNNNNNNNN:D :D

aahmet 17-03-2007 20:54

arkadaşlar ne diyeyim herkesin damak tadı başka hanım balıga limon sıkılmaz der limon sıkmadan yer ben ise her balıga olmasa bile bazı balıklara sıkarım mesela barbun kefal vs herkesin damak tadına göre afiyet olsun

Rauf 18-03-2007 05:51

İlker arkadaşım fıkrayı beğendiğine sevindim duygularını bu şekilde dile getirmişsin sende büyüksün selamlar.

katiti 19-03-2007 13:31

Alıntı:

trakonya tafarından gönderildi

Üstüne başka laf tanımam Rauf Abicim :D
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Saat 21:18.