![]() |
Senin adına sevindim...
Sevgili Muvaffak abim,bilgisayarının halolduğuna sevindim....
|
Alıntı:
|
ben nasıl atlamışım bu konuyu? henüz gördüm resimleri,
Güven alıcam ben sana o tekneyi söz, çok sevmişsin belli. Mert'in tercihine ben de katılıyorum, fıstık gibi tenteli, iş görür , ideal. Kaç liraydı acep? Yav Taygun bizi ektin onu annadık, ulen fuara mı götürülür? bari bizi ektiğine deyecek bir yerlere gitseydiniz. |
Göksel tekne sanırım 5000 YTL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ama motor dahil mi değil mi onu bilmiyorum. Belki Erol Abi hatırlar...
|
Muvaffak Abi geçmiş olsun, tekrar hoşgeldin :)...
|
Alıntı:
dün ürkmezdeki 9 eylül ünv. kampı civarında sinek avladık.... daha ileri gittik. karakocu geçtik yol sola dönerken boş metruk bir otel var arcadia galiba. önü çok müsait kıyıdan ortalama 100 metre mesafe derinlik1/,1,5 m gibi karışık bir dip formasyonu kum/taş/ uzun yosunlar ..vs. bilmem zıpkınla bir şeyler olurmu ama oranın bekçisinden aldıgım bilgi gecen hafta sonu isklenin ucundan birisi kıbrıs sarmasına 2 kg kadar agırlıkta karagöz yakalamış..zor çekmiş. felan...filan...bazı yerlerde yosun boyu su üstüne kadar çıkıyor...va sakin bi yer kimseler yok...:) |
Abi Ege sularında 2 kg karagöz çok büyük başarı gerçekten. Zıpkınla birşeyler olabilir aslında ama havanın ve suların biraz daha soğuması lazım o derinliklerde balık yapması için, malum hasretle levrekleri bekliyoruz :)...
|
muvaffak abi sana tekrar kavuşmak güzel. geçmiş olsun monitör işini halletmişsin abi.
|
Sevgili Göksel....
Fuarda büyük teknenin fiyatı motor ve aksesuaların hepsi hariç 68.000 ytl idi.Brandalı olan tekne,motoru,brandası ve aksesuarları hariç 5.100 ytl idi.Onun yanında yer alan iç dizaynı değişik olan ve içine dümen eklenmiş olanın fiyatı,yine motor ve aksesuarları hariç 5.700 ytl civarı idi.Tekne almak önemli,amma onu bağlayacak yer bulmak hepsinden daha önemli.Ne güzelbahçe limanı,ne 2 nci liman,ne kalabaktaki limanlarda ve ne çeşmealtı ve urladaki limanlarda yer olmadığını biliyorum.Bu limanda tekne satılırken asla yer garantisi verilmiyor.Bu limanlarda 2 ci el tekne alanlar,teknesini alıp götürmek zorunda.....
|
Alıntı:
|
Saat 06:57. |