RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=99)
-   -   Sazan'a Kokulu Çilek.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2060)

giritli 18-04-2007 07:40

Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
abisi ben çilek kullanamam değil elime alamam.....yıllar öncesinden çilek allerjisi başladı... yıllardır çilek ve patlıcan yemem tadını unuttum...
o bakımdan çilek kullanamam..beni geçin...

ne diyebilirim ki abicim...üzüldüm senin adına...şimdi şöyle bir çilek şanti ya da rakı sofrasında közde pişmiş topan patlıcan olucaktı kiiiiii:P valla allerji mallarji takmazdım abi:D

giritli 18-04-2007 07:41

Alıntı:

gıracemi tafarından gönderildi
Bizim yatla balık turuna çıktığımız bi gün ( deprem sonrası diye tahmin ettik ) oltalara ufak balık bile vurmamıştı.. haliyle yemler olduğu gibi duruyodu.. sadece bende en az 400 gr iç sülines vardı.. müşterilerden biri '' sıkılma yumurtalı kavurma yaparsın akşama demişti '' biz makara yapıyo sanıp gülmüştük.. demek adam ciddiymiş :( :( güzelim sülinesler yabana gitti :P :P

hııım...yumurtalı sülünesli kavurma...valla tadı hiç fena olmaz zannımca...

cevat2 18-04-2007 07:45

sülünezin,kokusunu gidermek için bir yol varmı,adamın elinden bile zor çıkıyor,yumurtayı sucuklu yiyelim abicim.

giritli 18-04-2007 08:02

Alıntı:

cevat2 tafarından gönderildi
sülünezin,kokusunu gidermek için bir yol varmı,adamın elinden bile zor çıkıyor,yumurtayı sucuklu yiyelim abicim.

Cevat abicim yanında mutlaka ıslak bir bez parçası taşırsan ve her yem takışından sonra ellerini silersen sanırım problem olmaz...ama tabi senin burun K9 ise onun çaresi yok abicim...bizim hanımında burnu o kadar hassaski anlatamam...öğlen yediğim sandoviçin içinde bi gıdım sucuk olsun akşama alıyor kokusunu vallaha...hele bide balıktan döndüğümde kızcağızın durumunu düşünsenize:oha:

mufi 18-04-2007 10:25

Alıntı:

cevat2 tafarından gönderildi

marketlerde hazır satılan limon suyu var ya onunla elini bir ıslatıp bez veya kagıt peçete ile ovuştur hiç bişi kalmaz yada işibitmiş sıkılmış yarım limonda aynı işi görür..

kırımlı 20-04-2007 09:27

denyelim bakalım ...bakalım sonuç ne olacak.....selametle.

ünalmusa 19-08-2007 20:25

arkadaslar denemek lazım ama ömerlıde israil sazanı avlayacksanız 2kg mısır kuspesı 2 kg un 5 adet yumurta 2 paket vanılya yogurun hamuru yem olarakta haşlamıs tohumluk ırı mısır kullanın 3 oltaya sabaha kadar yeter vanılya muthıs koku yapıyor hadı rast gele tarıf benden

ünalmusa 19-08-2007 20:27

sazana yem

arkadaslar denemek lazım ama ömerlıde israil sazanı avlayacksanız 2kg mısır kuspesı 2 kg un 5 adet yumurta 2 paket vanılya yogurun hamuru yem olarakta haşlamıs tohumluk ırı mısır kullanın 3 oltaya sabaha kadar yeter vanılya muthıs koku yapıyor hadı rast gele tarıf benden

sprinter2005 03-03-2008 21:50

Kuş üzümü de sazan için etkili bir yedir. ama çileği hiç duymamıştım deneyeceğim...

MEHTERAN 04-03-2008 04:50

Alıntı:

sprinter2005 tafarından gönderildi (Mesaj 49130)
Kuş üzümü de sazan için etkili bir yedir. ama çileği hiç duymamıştım deneyeceğim...

Kuru üzümü biliyordukda, kuş üzümünü yeni duyuyorum. ((imza ayarlarınızı yaparsanız herkes memnun olacaktır.))

Saat 09:25.