![]() |
Alıntı:
HEHEHEHEHEHEHHEEHHEHEHEHEHEHE :D Evet.AHklisin abi...Birde söyle birsey var ithalat ve ihracatta mallar genelde dis pazara daha ucuza verilir.. |
Ben bu aparatı Youtube da gördüm ve bu yaz denedim.
Aparatı yapmak çok basit. 0,60mm çapında 20 santim yay teli alın, bu malzeme çok esnek ve paslanmazdır. Sanayi sitelerinde yay malzemesi satan yerlerde metresini 50 kuruşa alabilirsiniz. Bulabileceğiniz en büyük enjektörü alın. İğnesini ısıtarak sökün. Telin ucunu kaliteli bir japon yapıştırıcısı ile ıslatın, iğneyi sivri ucunu taşladıktan sonra veya taşlayamıyorsanız sivri ucu içe gelecek şekilde tel üzerine geçirin yapişsın. (İğnenin 3/4 ünü geçireceksiniz, ucu biraz kalacak) Kurdu aktarırken misinanın ucunu bu iğne deliğine oturtacaksınız. Ben yaptım kullandım gerçekten kurdu hasarsız iğne ve misina üzerine aktarabiliyor. |
sızlerden ogrenecek daha cok sey var hepınıze tesekkurlr
|
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
Aparat
Bu aparat plastik tükenmez kalem borusu gibi borularla olmaz mı.Veya içi boş sert kablo borusuyla.
İsfendiyar:helal: |
arkadaşlar boru kurdunu iğnede daha fazla canlı tutmayı amaçlıyorsanız ki bu yöntemle küçük balıklarda yemi kolay kolay bozamıyor kurdu iğneye saplamayıp yem ipiyle bağlayın. unutmayın yem ipi suda görünmez.
|
Alıntı:
Bu ipler suda bir süre sonra eriyormuş. Benim amacım internetten izlediğim videolardaki sistemi uygulayabilmek. Yani örnek veriyorum sülünesi bütün olarak bu yem şişine geçirip etrafını güzelce iple sararak bütün olarak iğneye takmak. İp sayesinde hem yemin düşmesi gibi bir sorun kalmayacak, hemde ufak balıklar yemi tırtıklasa bile başarılı olamayacak. Ama ip eriyorsa ufak balıklar yine yaptıklarını yapacaklar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nereden bulunur?? ne kedarı kaç tl dir.?? |
Alıntı:
|
Saat 10:39. |