RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   gülbahçeden selamlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2094)

igmsva 25-12-2006 20:04

Alıntı:

lidaki tafarından gönderildi
manavkuyudayım da aabi. sen yoksun herhal bornovada ???

:artist: erdal kardeşim şimdilik diyarbakırdayım. azkaldı oralara kavuşmama.. bu ara erdal şu avatarındaki imza haneni doldur be canım kardeşim. daha iyi olacak bornovalım benim:D

lidaki 25-12-2006 20:16

dağkapının kebapları ha???

abim ilker abim benim şurda iki satır yazı yazabildigime şükrederken kalkmış bana avatar falan diyosun ya bende yeni bir belık türümü acaba devegeçidi barajında diye düşünüyorum yani:D ilk üye olduumda da sööledimdi üzerinize afiyet biraz internet fakiriyimdir kendim ve şahsım. yoksa sizdenmi saklıcam abi isteyin seceremi yazıyim abi:'( ...

igmsva 25-12-2006 20:22

Alıntı:

abim ilker abim benim şurda iki satır yazı yazabildigime şükrederken kalkmış bana avatar falan diyosun ya bende yeni bir belık türümü acaba devegeçidi barajında diye düşünüyorum yani:D ilk üye olduumda da sööledimdi üzerinize afiyet biraz internet fakiriyimdir kendim ve şahsım. yoksa sizdenmi saklıcam abi isteyin seceremi yazıyim abi:'( ...

:D erdalım gir kardeşim sol üstte "kontrol paneliniz" yazan yere. girdinmi? bak şimdi sol üstte "imza düzenle" diyo. tıkla kardeşim. ekran geldimi? imza düzenle bölümüne yaz şimdi adını soyadını doğumunu ve izmir' kaydet şimdi.... olduda bittiiiiii sevgiyle kal.

lidaki 25-12-2006 20:43

Oldumu Acep????

Abi Diyarıbekirin neresindesin. ben vatani vazifemi orda yaptımda:) sene 93- 94 ergani, dicle, hani tarafları bizim mekanlar sayılırdı.... tabiiki devegeçidi birde.....

igmsva 25-12-2006 20:46

Alıntı:

Abi Diyarıbekirin neresindesin. ben vatani vazifemi orda yaptımda:) sene 93- 94 ergani, dicle, hani tarafları bizim mekanlar sayılırdı.... tabiiki devegeçidi birde.....

:D :artist: :ninja: :dans: :artist: erdal şimdi olmuş imzan güzel görünüyor ayrıca resim bile ekleyebilirsin buradan.... şimdilik merkezdeyim.

lidaki 25-12-2006 20:53

saolasın be abi. ben biraz oraları kurcaliimde resimide yaparım inşallah...selam olsun sana ve Diyarıbekire.....

CaTSiLeNcE 25-12-2006 20:56

Alıntı:

manavkuyudayım da aabi. sen yoksun herhal bornovada ???

Aslında geçen yazın başına kadar bende bornovada çalışıyodum. işi bıraktım ve sağlık nedenlerinden dolayı dinleniyorum şuan.. Antalyalı olduğum için Ailemin yanına gittim..Sağlık problemlerini atlatırsam tekrar İzmire dönücem iş bakıcam.. Bakalım beni hangi maceralar bekliyor :)

katiti 25-12-2006 21:00

Ersen geçmiş olsun...

igmsva 25-12-2006 21:02

ersen geçmiş olsun kardeşim. Allahtan acil şifalar dilerim. kendine iyi bak...

CaTSiLeNcE 25-12-2006 21:05

saolun teşekkür ederim herkese

Saat 06:48.