RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   ayaz havanın bereketi. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2117)

ismail çakır 30-12-2006 20:35

Alıntı:

ayar tafarından gönderildi
Ellerine sağlık büyük üstat.

inşaallah sizlere daha irileri daha bol rastgelir. selamlar
ismail çakır
1952-çanakkale

metin17 05-01-2007 20:35

Alıntı:

ismail çakır tafarından gönderildi
hiçbir agırlık kullanmıyoruz. dırek misinaya rapala dügümü ile
baglıyoruz. sonradan yapılan eklemeler balıgın geliş dengesini olumsuz etkiliyor.esasında gagasınında orjinal olması cok daha iyi ama çok dibe dalıp takıldıgı için biraz kesıyoruz.bu sahte balıkları lufer avında kullandıgımız zaman gagasını tamamen kesıyoruz.
İsmail Çakır
1952-ÇANAKKALE

:soru: İsmail Abi rapala düğümünden bahsetmişsin... bu nasıl bi düğümdür..nasıl atılır..bi de gagadan bahsetmişsin balığın gagası olurmu..:deli: sorular belki biraz acemice gelmiş olabülür.. cevabın için şimdiden teşekür ederim..

Taygun KOCABIYIK 05-01-2007 20:52

Rapala düğümü sitenin bir yerlerinde olucaktı ben onu bulur çıkarır buraya eklerim. Gaga denilen şey ise balığın ağız kısmındaki plastik parçadır bu parça balığın dalmasını ve balık gibi hakeret etmesini sağlayan parça oluyor.

lidaki 07-01-2007 21:04

ismail abi ellerine sağlık süper balıklar çekmişsin maşallah. yalnız, durduk yere kurtlarım kaynamaya başladı. gitmek lazım bi yerlere....

ismail çakır 08-01-2007 18:07

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

lidaki tafarından gönderildi
ismail abi ellerine sağlık süper balıklar çekmişsin maşallah. yalnız, durduk yere kurtlarım kaynamaya başladı. gitmek lazım bi yerlere....

erdal kardeş kurtları fazla büyütme istersen buraya gel diyecegim ama şimdi kış pek tadı yok yaza olabılır. selamlar.
ismail çakır
1952-çanakkale

ismail çakır 08-01-2007 18:11

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Rapala düğümü sitenin bir yerlerinde olucaktı ben onu bulur çıkarır buraya eklerim. Gaga denilen şey ise balığın ağız kısmındaki plastik parçadır bu parça balığın dalmasını ve balık gibi hakeret etmesini sağlayan parça oluyor.

taygun kardeşim, verdıgın bılgıler mukemmel olmuş . bana soyleyecek söz kalmamış. sagolasın. selamlar.
ismail çakır
1952-çanakkale

katiti 08-01-2007 18:38

İsmail Abi iyi ki tadı yok yani, bari bu lafı söyledikten sonra kefal resmi falan koysaydın. 4 tane çipuranın üstüne bu laf olmamış :D...

Rauf 08-01-2007 21:51

İsmail hemşo bu zamanda bu balık daha ne istersin. beyenmiyosan gel alanyaya ızmarit tut;) selamlar rastgele

Uzm.Dr.Rastgele 08-01-2007 22:32

Alıntı:

ismail çakır tafarından gönderildi
erdal kardeş kurtları fazla büyütme istersen buraya gel diyecegim ama şimdi kış pek tadı yok yaza olabılır. selamlar.
ismail çakır
1952-çanakkale

İsmail abim benim, vallahi diyecek laf bulamıyorum.....:oha: Kışın tadı yok demişken bu lidaki ve çupra resmini yapıştırmışsın.. Be mubarek hocam ya yaz gelse...demek sen denizi kurutacaksın...:D Daha öncede söylediğim gibi abisi bu kıt mevsimde bile balık alabildiğiniz meraların kıymetini bilin........:D

lidaki 09-01-2007 20:25

valla İsmail abi alçakgönüllülüğünde böylesi yani...:) bu mevsimde iyi iş çıkarmışsın yani ne diyim afiyet şeker olsun.

Saat 00:33.