![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Abdülhamit kardeşim, sen maceradan bahsediyorsun ; ben ise kuruduk diyorum.:( 50 kuruşluk isparozu bulsak göğsümüze madalya diye takacak hale geldik.İnşallah havalar ısınmaya başlayınca hem tatlı sucular hem de tuzlu sucular tam gaz faaliyete başlıyacağız...Şimdilik balığa gittiğimizde '' sadece çevremizi gezelim görelim tarzında '' belgeselçilik yapıp geliyoruz.:D |
pazar günü balığa gidiyorum, her gittiğimde kıyıdan balık almışımdır eğer balık çıkmasın Mert'den bilirim, karışmam.. :D Şaka bir yana, ben balığa mevsim hava şartları filan hiç bakmadım bugüne kadar (yağmur hariç) eğer müsaitsem gittim.. Daha hiç denizden boş dönmedim Allah'a şükür.. Ufak tefek de olsa bişeyler çıkıyor.. Yada buralar çok bereketli... :)
|
Akdeniz'in suyu bizim bu taraflara göre daha sıcak olduğundan balık davranışları daha farklıdır tahminim (kıvırmaya başlayayım şimdiden ;) :D). Oradaki balık sular tam soğumadığından derine inmemiş olabilir.
|
Sağlık olsun be abicim. Havası yeter genede stres atmışsınız. daha ne olsun.İri ve güzel avlar dileğimle.
|
Saat 21:57. |