RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Aliağa nere Denizli nere (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2191)

Uzm.Dr.Rastgele 08-01-2007 14:57

Kıskandımmmmmmmmmmm...

Sevgili rastgelsin ailesinin güzel insanları.Beraberce yaşanılan bu dostluk-avcılık karşısında saygı ile eğiliyorum.Allah rastgelsin ailesinin tüm üyelerini kem gözlerden korusun...Yaşanan bu dostlukların baki kalması ve daha iyi- daha irilerininde denk gelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum...

ramazanuçar 08-01-2007 15:10

ishak abi gönül isterdi ki tüm dostlarımızla tanışalım ve hep birlikte böyle bir gün geçirelim.fakat dediğim gibi imkanlar şimdilik sadece bu kadarına elverdi.nasipse inşallah ileriki zamanlarda tüm rastgelsin ailesinin iştirak edebileceği herkese uygun bir mekanda büyük bir organizasyon yaparak dostlukları pekiştirebiliriz diye düşünüyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum:)

Taygun KOCABIYIK 08-01-2007 16:37

Abilerim harika bir av olmuş Aliağa ağlamış resmen birdahaki sefere inşallah hep birlikte oluruz :)

katiti 08-01-2007 18:32

Alıntı:

Uzm.Dr.Rastgele tafarından gönderildi
Sevgili rastgelsin ailesinin güzel insanları.Beraberce yaşanılan bu dostluk-avcılık karşısında saygı ile eğiliyorum.Allah rastgelsin ailesinin tüm üyelerini kem gözlerden korusun...Yaşanan bu dostlukların baki kalması ve daha iyi- daha irilerininde denk gelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiin :)...

gokseldbuga 08-01-2007 19:15

oh oh oh ne guzel balıklar, çok sevindim, bereket Ramonun geldiğine değmiş

leper 09-01-2007 10:47

herkese selamlar

benim adım muhammet. fevkalâde güzel geçen Aliağa macerasının 92 kg ile ağır siklet katılımcısıydım:) siteye üye olmadığım için anca yazabildim. öncelikle balık ve balıkçılık konusunda hiç tecrübem olmadığını fakat bu tekne avı sonrasında aşırı hoşnutluk ve ilgi duyduğumu belirtmek isterim.
benim bu merakla tanışmama vesile olan en başta çok kıymetli ramazan abicim ve candostlar süleyman, haldun ve onur abilere sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

ayrıca sizlere tanışmak, görüşmek son derece güzeldi. sizlerin balıkçılığı seven bunun yanında sevdiren dostcanlısı arkadaşlar olduğunuzu gördüm. denizsiz bir memleketin evladı olarak, öncesinde bu şekil deniz ve balık avına yabancı olan ben için son derece güzel bir anı yaşattınız.

geziden bahsedecek olursam detaylarını ramazan abi çok güzel bir şekilde anlatmış. ben hiç unutamadığım kısmı ise hepiniz yaşamışınızdır (ilk defa oltaya yem taktım ilk defa denizden balık çıkardım) o oltayla cıyırcıyır sararak balığın su yüzüne çıkıp önümde durmasının verdiği mutluluk.
hatta ilk geleni heyecandan tutamadım bilem:) ramazan abi olmasa elimde olta ve balık mahsur kalcaktım öylece:P

katiti 09-01-2007 10:50

Muhammet aramıza hoşgeldin, sana kötü bir haberim var: Ne yazık ki zehri aldın, artık kurtuluşun yok :D...

Taygun KOCABIYIK 09-01-2007 10:51

Muhammet abi hoşgeldin hem sitemize hem balıkçıların içine sende zehiri aldın artık bizdensin :)

Taygun KOCABIYIK 09-01-2007 10:52

Mert abi kalp kalbe karşıymış aynı şeyi bende yazdım senin yazını okumadan

HALDUN YALIMLI 09-01-2007 11:09

Muhammet kardeşim aramıza hoşgeldin. arkadaşlarımında dediği gibi zehir artık damarlarında panzehiri yok. Tekrar hayırlısı olsun kardeşim, aramıza hoşgeldin.

Saat 03:00.