RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   14.01.2007/pazar günü bakalım yine hüsran mı olacak ? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2223)

Uzm.Dr.Rastgele 17-01-2007 22:01

Sevgili arkadaşlarım,benim canımın sıkkınlığı balığa gidipde balıksız gelmem değil....Çünkü o gün bana ''Planladığım şekilde '' balığa gitmek nasip olmadı.Hem Urla tarafı için ,hem çeşme tarafı için ''ısrarla'' teklif aldığım halde,allahdan o gün bana hiç biri nasip olmadı.Son dakika golü gibi bir şey yaşadım.Ayrıntısını boşverin.....Çünkü golün tillahını atan kişide ''bu duruma çok üzüldü'' ama ne çare...

Ve bugün yani 17.01.2007 çarşamba günü çalıştığım işyerinden bir arkadaşım urla tarafından geçtiğimiz hafta sonu Çağatay kardeşiminde takıldığı ve iyi bir av yaptığı alman adasının kolyoz veren yönüne gitmişler.Bir kaç kez cepden konuştum.Zevkten dörtköşe olduğunu ve adam başı 18-20 civarı kolyoz ve uskumru karışık aldıklarını öğrendim.Saat: 14.00'den sonra işi kalamara çevirmişler ve adambaşıda bir kaç parça kalamar almışlar.

Ayrıca da çeşme tarafından gelen haberlerde de ,Dipden 200 grlık kurşunlu/3 iğneli ve sülünez yemli takım ile dibden mercan arayan arkadaşlara da indi-bindi esnasında kolyoz ve uskumru almışlar.

Velhasıl havaların bir garip gitmesinden dolayı bu sene kolyoz/uskumru erken işaret verdi.Eğer yakın bir zamanda yağmur yağmaz ve arkasından şiddetli poyraz filan olmaz da; havalar böyle sıcak ve sakin giderse sanırım millet bugünlerde kolyos/uskumru ya doyacak.......

İmkan bulup da bu günlerde kolyos/uskumruya gidenler asla boş dönmeyecekler gibi....

lidaki 18-01-2007 19:43

İshak abi valla iyice iştahımı kabarttın yani. Umarım senin uğradığın hüsrana benzemez. Farklı bir olayıda geçen yıl ben yaşamıştım.Daha sonra anılar kısmına yazıcam hem komik hemde sinir bozucuydu.:D :hıııı:
Neyse hayırlısıylan bi gidelimde; yoksa size rüyamda yakaladığım balıkları anlatçam, zira rüyalarıma girmeye başladı:D :D :D

Uzm.Dr.Rastgele 19-01-2007 11:52

17.01.2006 ÇarŞamba GÜnÜ...

1 Eklenti(ler)
Bu hafta içinde işyerinden bir arkadaşımın ''bir günlük kaçamak'' yapıp da Urla yöresi karşısında yer alan Alman adası/yassıca ada yakınında yaptığı av sırasında kendi yakaladıkları balıklar....Ne diyeyim Tahir'im afiyet olsun...:D Bana da onun tuttuğu balıkların resmini paylaşmak düşdü....:(

aganta borina borinata 19-01-2007 11:57

güzel balıklar ishak abi...paylaşım için teşekkürler...

rastgelsin...

HALDUN YALIMLI 19-01-2007 12:34

Sağlık olsun be İshak abi, senin yakaladığın balıkların resimlerine bakıp çok iç geçirmiştik. Sen yakalamamış olsanda paylaşım için teşekkürler, yine iç geçirttin bana. Senin yakalayacağın balıkların resimlerinide bekliyoruz abi.

levrek 19-01-2007 13:59

İshakcım,bugün foto yarın balık:D olacak olacak sen hiç merak etme dostum...

Uzm.Dr.Rastgele 19-01-2007 14:32

Ah Erol'cuğum,....Ah Haldun'un.......ah.Allah büyük....bakarsın bir gün bizimde yüzümüz güler.....Hamlık had safhada......:D

lidaki 19-01-2007 21:26

sağlık olsun be İshak abi.her işte vardır bi hayır diycen artık.Ama balıklarda canavar gibi maşallah ... Eh ne diyelim afiyet olsun, darısı başımıza.....

katiti 19-01-2007 21:31

İshak Abi balıklar güzel, inşallah daha güzellerini bu hafta senin elinden görürüz...

Rauf 19-01-2007 22:29

ishakcım uskumruyu (yerlisini) seneler oldu yemedim tadını bile unuttum bu balıklar akarken senin sabrına hayran kaldım musait bir havada sende nasibini alda şöyle mangalda bi ızgarasını yapsan efendime söyleyim yanınada pezevenklerini !! eklesen bizede bi mesajlasan diyorum selamlar.

Saat 10:32.